t-max vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grsl06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,867
Ynt: t-max vinç

link yollayınca yanlış anlaşıldı.satışlarınızıda takip edince. amaç farklıydısa siz kusura bakmayın iyi satışlar.

Etiketler

dediğim gibi difransiyelleri otutturursa çıkarmaz. ama otturmazsa çıkarır.

bu vınc atv ıcın ıdeal ne lada nıvaya ne fdaıhatsuya nede suzukıye olmaz amerıkayı bastan kesıf etmeye gerek yok ama atv sınıfı ıcın cok guzel ve kullanıslı bır vınc alanada satanada hayırlı olsun

bildiğim kadarıyla araca takılacak vincin araç ağırlığından en az 2 katı olması gerekiyor.(fazlasınında zararı olmaz tabiki). yani 800 kğ. lık samurai 950 kğ lık nıva 1000 kğ lık tekkapı vitara ve jimny de makara yardımıyla kullanılabilir diye düşünüyorum ki nıvada kullanılırken gördük. yani ezbere konuşmuyorum bazı arkadaşlara duyrulur

ben eskı jlx suanda grand kullanıcısıyım jlxde 8000 lık vıncle makara ıle agır bataklarda anca ıs yapıyodum tmax6500 kullanan arkadaslar vıncını dınlendıre dınlendıre kullanıyordu ve yapılı bır jlx benım eskı aracım 1580 kg dı bırde soforünu eklersen 80 kglık bırı dıyelımm 1660 bunu balcıktan bu vıncle cıkarma ıhtımalı bana gore zor ama sıze gore mumkunmus gorusunuze saygı duyarım ne dıyeyım

grsl06' Alıntı:
tüm gezenbilir ailesine selam.

ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç kullanılmamış. hatta denemek için bile takılmamıştır.kumandası haladı üstündedir. nıssan pathfınder'de kullanacağım. t-max yada power vinç,en az 8000 en fazla 12000 lbs lik vinçlerle farkı verilerek takaslanabilir. fotolarını en kısa zamanda yüklerim. fiyat olarak 350 tl istiyorum.0542 762 05 07 gürsel.
bu baslıgı dıyosanız okudum makara ıle 2 tonluk kuvvet olayını dıyorsunuz bu arac camurda batık ıken 2 tonluk kuvvet yetmez hocam ben tıcaret yapan bırı degılım offroad camıasından sıradan birıyım kı nıyetım kımsenın tıcaretını bozmak degıl ben tıcarete karısmıyorum alanada satanada hayırlı olsun sadece yenı baslıyacak arkadaslar ıcın dogru bıldıgımı ozellıkle soledım ;) ;) ;) ;)

bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m uzaklıktaki bir ağaca makara taktık gayet güzel bir şekilde çıkardı. ha şu da var çekim hızı yarıya düşüyor. o mesafeyi ortalama 3-4 dk da bilemedin 5 dk da çekiyor..vinç ısınıyormu diye sorarasanız evet ama el deymeyecek kadar değil sadece ılıktan biraz fazla. zaten bende o çamurda nivayı çıkarınca getirtmeye karar vermiştim.işimi görsün beni madur etmesin yeter demiştim.aldım. suziki sj için almıştım neye niyet neye kısmet nıssan parhfinder aldım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri