KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arkadaslar,
iki aydır büyük bir arac almayı planlıyorum,iki arac arasında kaldım biri tabikide tahoe digeri jeep cherokee sport 4.0 tahoe cok daha görkemli ve güzel bir arac ama cherokee de aklımı celiyor aracı doğada pek kullanmayı düşünmüyorum.yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler.
arkadaşım merhaba.
eğer tahoe almaya karar verirsen kocaeli'nde arkadaşımızda tamamen orjinal 95 model 5 kapılı var. hatta bu siteden cevatsinan adıyla kayıtlıdır. satmaya niyetli. tam eşe dosta gidecek araziye kesinlikle girmemiş tertemiz bir araba haberiniz olsun.
tahoe larda ben motordan herhangi bir modelinin problem çıkardığını duymadım. fakat yeni model varsa olabilir. konuya o kadar hakim değilim. dediğiniz araba yeşil olan. plakasının sonu 888. 1 yıldır izmit anadolubankasının önünde duruyor. toplam 1000 km yol yapıldı son 1 ylda.
Arkadaşlar, bir araç hakkında bilgi isterken, hangi amaç için aradığınızı ve ne yapmak istediğiniz bilgisini tam vermeniz lazım.
orchun41 arkadaşım, xj başlıklı açtığın konuda da aynı şeyi sordum. Aradığın araç ile ne yapmayı düşünüyorsun? Hafif geziler, asfalt ve binek aracı olarak mı kullanacaksın yoksa off-road'mu yapacaksın?...
evet aracla araziye pek cıkmayı düşünmüyorum,asfaltta ve sehirde kullanmak amaclı bakıyorum,aslında foruma baktıkca içimde bir off-road isteği doğmaya basladı.tahoe off-road da pek basarılı değil bildiğim kadarıyla bir tanıdığım tahoeyle araziye cıkmıs ve aracın arka aksını kırmıs,galiba bu tahoenin biraz uzun olmasından kaynaklanıyor.burda gördüğüm xjler cok hosuma gitti.
arkadaşım merhaba.
eğer tahoe almaya karar verirsen kocaeli'nde arkadaşımızda tamamen orjinal 95 model 5 kapılı var. hatta bu siteden cevatsinan adıyla kayıtlıdır. satmaya niyetli. tam eşe dosta gidecek araziye kesinlikle girmemiş tertemiz bir araba haberiniz olsun.
bende tahoe ile grand cherokee zj arasında kalmıştım, tahoeyi araştırırken yakıt tüketiminin lpg dahi olsa daha fazla olduğunu ve cherokeeye nazaran tahoenin parçalarının temininin sıkıntılı olduğunu öğrenip 5.2 gc aldım, bir de sanırım tahoe dev cüssesine rağmen daha kırılgan bir araç. dolayısıyla siyah bi tahoe çok güzel görünmesine rağmen cherokee daha makul bir araç
bende tahoe ile grand cherokee zj arasında kalmıştım, tahoeyi araştırırken yakıt tüketiminin lpg dahi olsa daha fazla olduğunu ve cherokeeye nazaran tahoenin parçalarının temininin sıkıntılı olduğunu öğrenip 5.2 gc aldım, bir de sanırım tahoe dev cüssesine rağmen daha kırılgan bir araç. dolayısıyla siyah bi tahoe çok güzel görünmesine rağmen cherokee daha makul bir araç
bende de 94 model zj var. tahoe daha mı kırılgal ? çok yanlış... siteyede üye olan cevat abinin tahoe suna bindim. tek kelimeyle tank. konfor zj ile kıyaslanamaz. bir zj sahibi olarak itiraf edeyim tahoe çok daha iyi çok daha sağlam çok daha konforludur...
ben kocaelide yasıorm bizdede chevrolet tahoe vardı geçen sene mükemmel araç belkı görmussunuzdur kırmızı 5 kapılıydı ama sattık.tavsiye edrim güzel bir makına.ama bıraz çok yakıoo..
bu arada ustanın daha kırılgan demesinin nedeni araziye daha az dayanıklı olmasıymış mesela eğer off road yapılacaksa tahoe yerine bi zj almak daha mantıklıymış, yine söyleyenin yalancısıyım, bir de benim off road tecrübem pek yoktur ama söylenene göre çok büyük araçlar off road için avantajlı olmazmış.. böyle mış mış gider işte kedni deneyimim olmadığı için
yoksa ben tahoe nun görüntüsüne hastayımdır o cüsseye can kurban