Tahoe Almayı Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orchun41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,601

orchun41

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
merhaba arkadaslar,
iki aydır büyük bir arac almayı planlıyorum,iki arac arasında kaldım biri tabikide tahoe digeri jeep cherokee sport 4.0 tahoe cok daha görkemli ve güzel bir arac ama cherokee de aklımı celiyor aracı doğada pek kullanmayı düşünmüyorum.yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler.

Etiketler
arkadaşım merhaba.
eğer tahoe almaya karar verirsen kocaeli'nde arkadaşımızda tamamen orjinal 95 model 5 kapılı var. hatta bu siteden cevatsinan adıyla kayıtlıdır. satmaya niyetli. tam eşe dosta gidecek araziye kesinlikle girmemiş tertemiz bir araba haberiniz olsun.

yeşil renkli tahoe ise onu biliyorum.ama tahoelerde 95 den sonra motorların değiştini duydum yani 95 üzeri modeller daha avantajlı değil mi?

tahoe larda ben motordan herhangi bir modelinin problem çıkardığını duymadım. fakat yeni model varsa olabilir. konuya o kadar hakim değilim. dediğiniz araba yeşil olan. plakasının sonu 888. 1 yıldır izmit anadolubankasının önünde duruyor. toplam 1000 km yol yapıldı son 1 ylda. :smiley:

Ynt: Tahoe Almayı Düşünüyorum

Arkadaşlar, bir araç hakkında bilgi isterken, hangi amaç için aradığınızı ve ne yapmak istediğiniz bilgisini tam vermeniz lazım.
orchun41 arkadaşım, xj başlıklı açtığın konuda da aynı şeyi sordum. Aradığın araç ile ne yapmayı düşünüyorsun? Hafif geziler, asfalt ve binek aracı olarak mı kullanacaksın yoksa off-road'mu yapacaksın?...

evet aracla araziye pek cıkmayı düşünmüyorum,asfaltta ve sehirde kullanmak amaclı bakıyorum,aslında foruma baktıkca içimde bir off-road isteği doğmaya basladı.tahoe off-road da pek basarılı değil bildiğim kadarıyla bir tanıdığım tahoeyle araziye cıkmıs ve aracın arka aksını kırmıs,galiba bu tahoenin biraz uzun olmasından kaynaklanıyor.burda gördüğüm xjler cok hosuma gitti.

metehan41' Alıntı:
arkadaşım merhaba.
eğer tahoe almaya karar verirsen kocaeli'nde arkadaşımızda tamamen orjinal 95 model 5 kapılı var. hatta bu siteden cevatsinan adıyla kayıtlıdır. satmaya niyetli. tam eşe dosta gidecek araziye kesinlikle girmemiş tertemiz bir araba haberiniz olsun.

aynen katılıyorum...
cevat abi nin bu araç bir ara satma niyeti vardı ama suan ne asamada tam bilmiyorum...

keyif aracı arıyorsan tahoe tam sana göre...
bir ara bende tahoe arıyordum ama kısmet 4.0 zj ye imiş:smiley:

umarım alırsın bir tane..

ayrıca tahoe arazide de iyi gider bu sitede örnekleri mevcuttur....

thoe güzel heybetli araç çok severim bende 3 kapılısınada bi bak derim sana bir araç daha tavsiye edeyim iri araç arıyosan;

blazer K5

big_5054281_105768_7stp434.jpg

bende tahoe ile grand cherokee zj arasında kalmıştım, tahoeyi araştırırken yakıt tüketiminin lpg dahi olsa daha fazla olduğunu ve cherokeeye nazaran tahoenin parçalarının temininin sıkıntılı olduğunu öğrenip 5.2 gc aldım, bir de sanırım tahoe dev cüssesine rağmen daha kırılgan bir araç. dolayısıyla siyah bi tahoe çok güzel görünmesine rağmen cherokee daha makul bir araç

memorian' Alıntı:
bende tahoe ile grand cherokee zj arasında kalmıştım, tahoeyi araştırırken yakıt tüketiminin lpg dahi olsa daha fazla olduğunu ve cherokeeye nazaran tahoenin parçalarının temininin sıkıntılı olduğunu öğrenip 5.2 gc aldım, bir de sanırım tahoe dev cüssesine rağmen daha kırılgan bir araç. dolayısıyla siyah bi tahoe çok güzel görünmesine rağmen cherokee daha makul bir araç

bende de 94 model zj var. tahoe daha mı kırılgal ? çok yanlış... siteyede üye olan cevat abinin tahoe suna bindim. tek kelimeyle tank. konfor zj ile kıyaslanamaz. bir zj sahibi olarak itiraf edeyim tahoe çok daha iyi çok daha sağlam çok daha konforludur...

ben kocaelide yasıorm bizdede chevrolet tahoe vardı geçen sene mükemmel araç belkı görmussunuzdur kırmızı 5 kapılıydı ama sattık.tavsiye edrim güzel bir makına.ama bıraz çok yakıoo..:D

bu arada ustanın daha kırılgan demesinin nedeni araziye daha az dayanıklı olmasıymış mesela eğer off road yapılacaksa tahoe yerine bi zj almak daha mantıklıymış, yine söyleyenin yalancısıyım, bir de benim off road tecrübem pek yoktur ama söylenene göre çok büyük araçlar off road için avantajlı olmazmış.. böyle mış mış gider işte kedni deneyimim olmadığı için :smiley:
yoksa ben tahoe nun görüntüsüne hastayımdır o cüsseye can kurban

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR