Tahoe için Aksesuar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MFK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,131

MFK

Kamp I
Yer
istanbul
Merhaba,
Tahoe'm için birkaç parça almak istiyorum.
ön panjur üstüne takılan spoiler nerden bulabilirim?
birde aracımın uzaktan kumandası kırılmış, o yüzden bir tanede kumandaya ihtiyacım var.
yönlendirebileceğiniz yerler varsa sevinirim.

Saygılarımla

Etiketler
Ynt: Tahoe için Aksesuar

Anadolu yakasında ümraniyede orçun usta var. belki yardımcı olabilir tel nosu :532 6588865

MFK' Alıntı:
Merhaba,
Tahoe'm için birkaç parça almak istiyorum.
ön panjur üstüne takılan spoiler nerden bulabilirim?
birde aracımın uzaktan kumandası kırılmış, o yüzden bir tanede kumandaya ihtiyacım var.
yönlendirebileceğiniz yerler varsa sevinirim.

Saygılarımla
Özür dilerim belki geç oldu ama belki işinize yarar düşük modellerin de kumandaları var alttaki linkte
http://www.sahibinden.com/2000-2001_chevrolet_tahoe_kumanda_tip_1_-76WQQaXQQ21888547WQQpXQQdisplayitem

rast' Alıntı:
Özür dilerim belki geç oldu ama belki işinize yarar düşük modellerin de kumandaları var alttaki linkte
http://www.sahibinden.com/2000-2001_chevrolet_tahoe_kumanda_tip_1_-76WQQaXQQ21888547WQQpXQQdisplayitem

Teşekkür ederim, çok saolun
Bug shield bakıyorum şu anda. ebayde var ancak, bu ürünü satan hiçbir firma gönderimini yapmıyor garip bir şekilde

Bana sun ve bug shield kırıkta olsa numune bulabilirseniz karbon fiber dökebilirim hatta yan cam rüzgarlıklarından da yapmak kabil

rast' Alıntı:
Bana sun ve bug shield kırıkta olsa numune bulabilirseniz karbon fiber dökebilirim hatta yan cam rüzgarlıklarından da yapmak kabil
sayın rast, k5 için ön cam güneşliği yapmak mümkünmü

rast' Alıntı:
Model olsa seve seve.Neden olmasın?
Ben tekne imalatı ile de uğraştığım için polyester işleyebiliyoruz
Sayın Rast,bulabilirsem size ulaşmaya çalışırım.İlginize teşekkür ederim.

Malum yaz geliyor,biraz gecikmeli imalat olabilir ama olur sonuçta şimdiden özür dilerim

''Offroad Garajı'' Bakım - Onarım - Modifiye Orçun Usta 0532 65 888 65 Ümraniye

Goruntü(1135).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler