Tahoe Yakıt Gideri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,370

rast

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Yer
İstanbul-Beylerbeyi
Arkadaslar;
57 yasima geldim ve 2000cc.uzeri motora sahip bir aracim olmadi.Su an 2001 Scenic bir arabam var "0"km. almistim 180.000 km.yol yaptim ve cok memnunum.Off road olmasa da dag,bayir gezmek ve fotograf cekmek istiyorum,bu arada tekne imalati ilede ugrastigim icin,romork de cekmem gerekiyor.Uzun lafin kisasi 96 model ustu bir "tahoe" 4 kapi almak istiyorum lpg taktirmak sartiyla.
Sizlerin tecrubeleriniz ve bilgilerinize ihtiyacim var.Yakit masrafi beni uzer mi?Motor bakimlarini dert etmiyorum kendi bunyemizde cozebiliriz.Beni tek dusunduren yakit masrafi.
Cevap veren,okuyan herkese simdiden cok tesekkur eder,vaktinizi aldigim ve klavyemin Turkce olmamasindan dolayi ozur dilerim
Saygilarimla
M.Emin OKCUOGLU

Etiketler

Ynt: Tahoe Yakıt Gideri ?..

bende 99 model tahoe sahibiyim aracımda tartarini lpg mevcut,arkadaşında belirttiği gibi şehir içinde normal kullanımda 40krş civarı yakıt tüketir, ben akdeniz seyahatinde ortalama 90-100km hız ile 30 krş a kadar yakıtı düşürdüm,5.7 lik bir motor ve ağır bir araç için bence gayet makul değerler...

emin bey inşallah gönlünüze göre bir tahoe alırsınız, ancak 15000 usd ye derli toplu bir araç bulmak oldukça zor,yinede bulabilirsek buradan haberleşiriz...

rast' Alıntı:
Arkadaslar;
57 yasima geldim ve 2000cc.uzeri motora sahip bir aracim olmadi.Su an 2001 Scenic bir arabam var "0"km. almistim 180.000 km.yol yaptim ve cok memnunum.Off road olmasa da dag,bayir gezmek ve fotograf cekmek istiyorum,bu arada tekne imalati ilede ugrastigim icin,romork de cekmem gerekiyor.Uzun lafin kisasi 96 model ustu bir "tahoe" 4 kapi almak istiyorum lpg taktirmak sartiyla.
Sizlerin tecrubeleriniz ve bilgilerinize ihtiyacim var.Yakit masrafi beni uzer mi?Motor bakimlarini dert etmiyorum kendi bunyemizde cozebiliriz.Beni tek dusunduren yakit masrafi.
Cevap veren,okuyan herkese simdiden cok tesekkur eder,vaktinizi aldigim ve klavyemin Turkce olmamasindan dolayi ozur dilerim
Saygilarimla
M.Emin OKCUOGLU

TAVSİYE EDECEĞİNİZ USD 15.000 CİVARI BİR ARAÇ VAR MI?

İlginiz için teşekkür ederim.Geçen hafta Ankara da 15.000 e bir araç buldum 96 model,beyaz fakat ben karar verene kadar satıldı.
Alakanıza tekrar teşekkür ederim

Abi bi bak istersen biraz dolaştım da en mantıklısı bu gibi görünüyor. Arazi için hazır zaten lpg de var.
En önemli kısım da vergisi bu yaşta ve bu motorda bir araç 2800 TL vergisi olur bu adam 800 TL demiş bayağı iddialı...
İşte tek kötü tarafı 2 kapı olması...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR