Tahoe'de Tartarini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,086
Ynt: Tahoe'de Tartarini

MFK' Alıntı:
Akşam üzeri tavsiyeniz üzerine Okcan' a uğradım. Ancak motor sıralı sistem olmadığından (tek nokta enjeksiyonlu) olduğu için yardımcı olamadı.
Ne yapacağım peki? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla
95 mi aracınız? bildiğim kadarıyla tek noktaya da gaz uygulanıyor.Başka markalara da baktınızmı

Etiketler

Araç 96 model. tek noktaya da uygulanıyor ama çok tavsiye edilmiyor.
Bugün birkaç yere uğrayacağım.
sizin kuzguncuktaki ustanın adı soyadı neydi?
galiba onun oğlu benim orta okuldan arkadaşım kemal olması lazım.

96 da sıralı sistem olmalı bildiğim kadarıyla.Bir kontrol ettirin.
Kuzguncuktaki ustamızın ismi Avni ÇAKIR

Avni ustanın oğlu Kemal benim orta okul arkadaşım :smiley:

tavsiyeler üzerine Okcan otoya gittim. orda söylediler sıralı olmadığını. Vortec olupta sıralı olmayanda varmış dedim.
başka bir yere daha götürdüm. o da sıralı dedi.
Bu nasıl ustalık bu nasıl işbilirlik anlayamıyorum.
Son karar sıralı olduğu şeklinde :smiley:
Galiba ben atiker taktırcam ama araştırmaya devam ediyorum.

siz ne karar verdiniz?

Saygılarımla

Bende tartarini var memnunum.Başta çok uğraştırdı araba beni zira çok bakımsız bırakmışlar.O sıralar gazda 52 kr yakıyordu şehir içi şimdi 42 kr a düştü.Benzin depo şamandırası arızalı Amerika ya ısmarladım.Egzantrik sensörü ve egr de değişecek herhalde daha da düşer

Kaça maloldu tartarini size?
benim de şamandıra da problem var, ama baktırmadım henüz.

Ben geçtiğimiz hafta aracıma atiker marka Lpg taktırdım.
Taktırmayı düşünenlere, daha önceden bu araca takmamış olan kimselere taktırmayın.
Çok güvendiğim ve kullanan bir arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine Maslak sanayide ki Sinan Usta ya gittim.
Henüz net ölçümleri yapmadım ama 500-400 kr arası şehir içi/dışı yakıt tüketeceğim.

MFK' Alıntı:
Taktırmayı düşünenlere, daha önceden bu araca takmamış olan kimselere taktırmayın.
Çok güvendiğim ve kullanan bir arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine Maslak sanayide ki Sinan Usta ya gittim.
Henüz net ölçümleri yapmadım ama 500-400 kr arası şehir içi/dışı yakıt tüketeceğim.
Bene Tartarini var başta da yazdığım gibi ilk aldığımda beni biraz şaşırtmıştı ama son ayarlardan sonra şehir içi 40 uzun yol da 120-140 km ile 34 kr yakıyor.Daha önce Renault Scenic autom.1.6 kullanıyordum,dolayısıyla beni çok sarsmadı.EGR ve oksijen sensörleri değişince daha da az yakacağı söyleniyor bakalım.Ölçünce yazarım

Atiker'i hangi bayiye taktırdınız? Benimde aracımda atiker var aynı bayi olabilir.

MFK' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR