sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 18 Ara 2011 #177 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor yavuz-çelikel' Alıntı: Zaten bu sebeple böyle bir modifiye yapılır.Orjinali değişirken, pumayla prizdirek kaynak meselesi can sıkıcı bence. Genişletmek için tıkla ... Ben kaynaklı prizdireği Ümraniye sanayindeki Serkan ustadan aldım, 2 senedir tepe tepe kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor yavuz-çelikel' Alıntı: Zaten bu sebeple böyle bir modifiye yapılır.Orjinali değişirken, pumayla prizdirek kaynak meselesi can sıkıcı bence. Genişletmek için tıkla ... Ben kaynaklı prizdireği Ümraniye sanayindeki Serkan ustadan aldım, 2 senedir tepe tepe kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
pozzuk Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 18 Ara 2011 #178 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Merhaba,özel mesaj atamadığım için buradan soruyorum,series 3 parçaları var mı elinizde?Ve en önemlisi bu araçtaki kabinden bulabilirmiyiz?
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Merhaba,özel mesaj atamadığım için buradan soruyorum,series 3 parçaları var mı elinizde?Ve en önemlisi bu araçtaki kabinden bulabilirmiyiz?
hüseyin pişken Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 18 Ara 2011 #179 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor iyi yapanlarda var ama sorun iyi işyapmak bence orjinali
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor iyi yapanlarda var ama sorun iyi işyapmak bence orjinali
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 19 Ara 2011 #180 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor pozzuk' Alıntı: Merhaba,özel mesaj atamadığım için buradan soruyorum,series 3 parçaları var mı elinizde?Ve en önemlisi bu araçtaki kabinden bulabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla ... evet elimizde series 3 parcaları mevcut komple kabinmi ?
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor pozzuk' Alıntı: Merhaba,özel mesaj atamadığım için buradan soruyorum,series 3 parçaları var mı elinizde?Ve en önemlisi bu araçtaki kabinden bulabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla ... evet elimizde series 3 parcaları mevcut komple kabinmi ?
pozzuk Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 19 Ara 2011 #181 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Aracı komple baştan yapıyoruz ön panjur,göstergeler,dikiz aynası,vites topuzu lazım şimdilik.. kabin fiyatı nedir?bu başlıktaki araca uygulanan,pick up
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Aracı komple baştan yapıyoruz ön panjur,göstergeler,dikiz aynası,vites topuzu lazım şimdilik.. kabin fiyatı nedir?bu başlıktaki araca uygulanan,pick up
hüseyin pişken Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 19 Ara 2011 #182 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor aracı merak etmeye başladık hadi fotograflar slm
C Child_In_Time Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Ara 2011 #183 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Takip.
Quasar Kamp II Mesajlar 246 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 20 Ara 2011 #184 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Ankara'daki bir hurdacıdan komple kapalı kasa (110 ) fiyatının 3000 tl civarı olduğunu öğrenmiştim .
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Ankara'daki bir hurdacıdan komple kapalı kasa (110 ) fiyatının 3000 tl civarı olduğunu öğrenmiştim .
hüseyin pişken Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 20 Ara 2011 #185 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor takip dahada merak
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 25 Ocak 2012 #186 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Merhabalar, Araç'ımızın son hali olan resimleri sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız, ilgilerinizden dolayı çok çok teşekkür eder saygılar sunarız.
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Merhabalar, Araç'ımızın son hali olan resimleri sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız, ilgilerinizden dolayı çok çok teşekkür eder saygılar sunarız.
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 25 Ocak 2012 #187 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor .
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 25 Ocak 2012 #188 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor .
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 25 Ocak 2012 #189 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor .
takoser Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ. Mesajlar 999 Tepkime Puanı 1 Yer Nevşehir ortahisar kamyon garajı Web www.takoser.com.tr 25 Ocak 2012 #190 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor .
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 25 Ocak 2012 #191 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor tertemiz ve de çok şık oldu, ellerinize sağlık....
Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor tertemiz ve de çok şık oldu, ellerinize sağlık....
L lance 61 Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 0 25 Ocak 2012 #192 Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor çok güzel olmuş ellerinize sağlık