Takoz ile Yay Uzatmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,341
Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak

low drive zaten yok , bunların tamamında, yani benimki gibi t30 ve yenilerinde t31 lerde lock konumunda alınca orta devransiyel kilitleniyor, 45 km yi geçince devreden çıkıyor.

Etiketler

Sağolun arkadaşlar ,
Benimde bildiğim kadarıyla LOW yok Xtrail de . Bu durumda sadece orta da kilit var . Peki ortada ki nasıl bir kilit ? %100 mü? Mekanik mi yoksa viskozlu falan birşey mi var ?

Bu arada hocam 3inch az bir yükseltme değil . Sabit akslı araçlarda bile ciddi 3 inç yükseltmelerde ek parçalar gerekebiliyor (yay ve amortisör dışında) sürüş güvenliği için . Sonra arazide vs ir yerde denge koluydu falandı filandı kopmasın ... Yurtdışı bazı kitlerde de amortisör yay dışında parçalar gördüm . Aman dikkat Yükseltme hassas bir iş . Sonuçta mühendislik ürünü araçarımızın bütün hesabını değiştiriyoruz .

ben zaten sadece 2 cm kadar kaldırmayı planlıyorumdum.

Ynt: takoz ile yay uzatmak

Bu iyleşmenin mantığı nasıl? Sert süspansiyonun verdiği bir katkı mı? Takozla mı iyileşiyor, yoksa kitle mi?

Ynt: Takoz İle Yay Uzatmak

arkadaslar
2010 da durmuş bu konu.acaba parcalar geldi mi ??? yükseltme işi en son ne oldu olmadı
devam eden olmamış

Ynt: Takoz İle Yay Uzatmak

arabayı sattım, yerine jeep ZJ 4.0 aldım. geçen kış onuda sattım jeep KJ 3.7 aldım. yükseltmeye gerek kalmadı. motor hacmini yükselttiğimden ötürü

bende araştırma içerisindeyim acaba o yayları getirecek bosch
arkadaş taktırdımı nasıl oldu bilgi veririse iyi olur