Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
Levent bey,
İlginize teşekkür ediyorum. Firmanın kendi web sitelerinde ilan ettikleri <dedsadinamo@hotmail.com> adresini kontrol ederlerse ta2rx@tcswat.org adresimden
17/07/2010 tarih ve 09:17 saatinde gönderdiğim "Isıtıcı ile ilgili bir kaç teknik soru" başlıklı mesajımı ve
19/07/2010 tarih ve 21:41 saatinde gönderdiğim "Alooo! Orada kimse var mı?" başlıklı mesajımı göreceklerdir.
Hala mesajın kendilerine ulaşmadığını iddia edecek olurlar ise, sözkonusu mesajları gönderdiğim adresin gmail alt yapısını kullandığını, bu adresten hotmail üzerindeki herhangi bir adrese gönderdiğim hiç bir mesajda bugüne kadar böylesi bir sorunla karşılaşmadığımı, bir tanesinin bir şekilde kaybolduğunu düşünsek bile, farklı tarihlerde gönderilen mesajların ikisinin de "teknik" sebeplerle ulaşmamış olabileceği gibi bir açıklamayı "yönetim bilişim sistemleri" uzmanı birisi olarak pek inandıcı bulmayacağımı peşinen söylemek isterim.
Diğer arkadaşlara ise,
İşletme profesörü olarak,
Müşteri destek günümüzde işletmeciliğin TEMEL unsurudur. Bu konuda şüphesi olanlar işletmecilik literatüründe konuyla ilgili pek çok yayın bulabilirler
Tüketici Koruma Derneği (eski) yönetim kurulu üyesi olarak,
Müşterilerinin taleplerini görmezden gelen firmalarla ilgili izlenimleri paylaşmak bütün tüketicilerin izlemesi gereken bir yoldur
...derim.
Sevgiyle,
BKA