Firmanın sene başında CNR fuar merkezinde katıldığı bir fuarda standlarını ziyarete gitmiştim, stantda firma sahiplerinden kimse olmadığı belliydi, emenet bir eleman ezberletilmiş bilgileri sürekli tekrarlıyordu, fuarın kapalı ortam olduğunun ve mazotla aletin çalıştırılamıyacağının bilincindeyim ama alete 12v elektrik ver bizim için önemli fan sasini duyayım diyorum, elemen sürekli ataşehirde firmamıza gelin diyor, gitmesini tabiki biliyorumda, elemanın git gel mazot parasından haberi yok, zaten fuara gelmişsiniz, ürünün bari fan sesini dinletinde ürün hakkındaki fikirlerimiz olgunlaşsın. Karavancılar olarak bizi biraz küçümsediklerini farkettim, anlaşıldığı kadarıyla hedef kitleleri filo araçlar ve yüksek adetli belediye araçları olduğunu farkettim fazlada konunun üzerine gitmek istemedim, imkan tam ayağıma gelmişken fuarda aletin çalışma sesi hakkında bilgi alamadan evin yolu tuttum...o gün ürünün fan sesini duyabilseydim, belki bu gün almış kullanıyor olacakdım, umarım firma sahipleri bu yazıyı okurlar, fuar gibi fırsatlarda ürünlerini tanıtmak için neler yapmaları gerektiğini farkederler..