Bende arabama boyle bir isitici taktiriyim dedim ama olmicak gibi cunki bu isiticiyi koyabilecegim yer bagaji ayrica benimde orda uyumam gerekiyor :/ + arabam yeni aracimi hortumlar icin orasina burasina delik actirmak istemiyorum alternatif yollar ariyorum :/
Arkadaslar
sanırım pek irdelenmemiş ama bu cihazların (hem Eber hem de Webasto) en büyük derdi , yedek parçasının inanılmaz pahalı olması. umarım yerli olan da bu dert olmaz, reha
Arkadaslar
sanırım pek irdelenmemiş ama bu cihazların (hem Eber hem de Webasto) en büyük derdi , yedek parçasının inanılmaz pahalı olması. umarım yerli olan da bu dert olmaz, reha
rakımla ilgili bir şikayet gelmemiş firmaya, isviçre'ye çalışan tırlarada taktıklarını söylüyorlar, şimdiye kadar böyle bir şikayet yokmuş, bizde deneyip göreceğiz, İstanbula yakın en yüksek yer neresi oraya bir tur düzenleriz, hatta üç ayrı çeşit ısıtıcı ile çıkıp üçünüde test etmek lazım
Arkadaslar
2yıl parça ve servis garantisi var. Üstelik bir parçası arızalandığında başka hiçbiryerini ellemeden sadece o parçayla muhattap oluyormuşsunuz. Şimdilik bir sıkıntımız yok bakalım. Uzun vadede ne olur bilinmez tabi...
beyler ben aracıma monte ettirmesem de başka türlü çalıştıramaz mıyım çok mu çerçefelli bir iş olur ? yoksa aracımda elektrikli battaniye mi kullanmalıyım ?
Selamlar
monte ettirmeden kullanmanız çok akılcı olmaz "bence". Zira, mini boyutlu da olsa bir "kalorifer brülörü" söz konusu.
Hangisini kullanacağınız "kiritik" bir karar.. Zira, battaniye sizi ısıtır ama ortamı ısıtmadığı için hala "soğuk hava" tenefüs
edeceksiniz. Ama bu cihaz ortamı ısıtıyor. Gereğinde, yağmurda arabaya sığındınız, giyecekleri bile kurutabilirsiniz.
Sonuç olarak "bence"
1) Eğer durumunuz müsait ise bu cihaz emin olun en iyi çözüm
2) En azından bir elektirikli battaniye çok işinize yarayacaktır
3) Mümkün ise her ikisi de..
iyi günler dilerim, reha
haftaiçi ısıtıcımızın bir büyük modeli üretimden çıkmaya başladı, bizde bu yeni model ile ısıtıcımızı değiştirdik, cumartesi akşamıda ilk deneme fırsatımız doğdu, ailecek sahile indik bizler dışarıda ailenin hanımları ve yaşlılarıda karavanın içinde sıcacık oturdular, semaverde çay muhabbeti yapıp biraz hava aldık, ısıtıcımız içerisini 20 derece sıcaklıkta muhafaza etti, yeni ısıtıcı eskisine göre daha verimli oldu
beyler ben aracıma monte ettirmesem de başka türlü çalıştıramaz mıyım çok mu çerçefelli bir iş olur ? yoksa aracımda elektrikli battaniye mi kullanmalıyım ?
Bu cihazı eksoz çıkışı olmadan kullanamazsınız. Ancak Eberspaher'in D4 modeli araç için seyyar kullanıma uygun çantalı olarak AÇSA'da görebilirsiniz.
Levent
Bu ne kadar büyük. Bendeki de dijital ekranlı. 900 lira montaj dahil fiyatı. Tabi deposunu araç içinde koyacak yer olmadığı için 50 lirada galveniz depoya gitti...
Bu ne kadar büyük. Bendeki de dijital ekranlı. 900 lira montaj dahil fiyatı. Tabi deposunu araç içinde koyacak yer olmadığı için 50 lirada galveniz depoya gitti...
aradaki fark ne kadar bilmiyorum ama şimdi benim aracı yani 14m3 alanı rahat ısıttıktan sonra düşük devir devam ediyor, bir önceki ısıtıyordu ama hep maksimum devirde çalışıyordu, sizin defendere yeterli gelir sizde hacim düşük
Selamlar
monte ettirmeden kullanmanız çok akılcı olmaz "bence". Zira, mini boyutlu da olsa bir "kalorifer brülörü" söz konusu.
Hangisini kullanacağınız "kiritik" bir karar.. Zira, battaniye sizi ısıtır ama ortamı ısıtmadığı için hala "soğuk hava" tenefüs
edeceksiniz. Ama bu cihaz ortamı ısıtıyor. Gereğinde, yağmurda arabaya sığındınız, giyecekleri bile kurutabilirsiniz.
Sonuç olarak "bence"
1) Eğer durumunuz müsait ise bu cihaz emin olun en iyi çözüm
2) En azından bir elektirikli battaniye çok işinize yarayacaktır
3) Mümkün ise her ikisi de..
iyi günler dilerim, reha
Hani aracım büyük olsa, birde koyabileceğim bir yer olsa dedikleriniz çok güzel olurdu, araça devamlı yük biniyor, bagaja koyamama gibi bir problemim var(en azından portatif olmalı),farklı çözümler aramaktayım,nereye koyabilirim diye..
Hani aracım büyük olsa, birde koyabileceğim bir yer olsa dedikleriniz çok güzel olurdu, araça devamlı yük biniyor, bagaja koyamama gibi bir problemim var(en azından portatif olmalı),farklı çözümler aramaktayım,nereye koyabilirim diye..