Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
bülent usta' Alıntı:
Ahmet bey meraba öncelikle yazınızda bahsettiğiniz birkaç Ankara firmasından bahetmişsiniz bence bunların kim olduğunu açıklamanız gerekir görüştüklerinizden birtaneside benim firmam bilmeyenler için söylüyorum(DOLLY KARAVAN) çünkü sizin mağdur olmanıza neden olan firma başkası size yardımcı olmak isteyen firma başkası bana geldiğinizde size yardımcı olmak adına ne yapılması gerekiyorsa samimi bir şekilde en ince ayrıntısına kadarda size anlattım lütfen bunlarıda yazın işi başkasına vermiş olabilirsiniz bunada saygı duymak lazım ancak yazınızdan genel olarak şu kanaat çıkıyor Ankara,daki firmalar güvenilmez gibi en azından kendi firmam adına ben yaptığım ve yapacağım her işin sonuna kadar arkasındayım bunun ispatıda şimdiye kadar yapmış olduğum karavanlar ve onların sahipleridir,şimdi taktiri saygıdeğer forum üyelerine bırakıyorum amaç üzüm yemekse bu bence bağcıyı dövmeden olmalıdır.umarım herşey gönlünüzce olur saygılar.
Merhaba; Bülent Bey
Benim mağduriyetimle sizin bir alakanız yok, üstelik sizin işyeriniz bahsettiğim semtte değil.
Sizinle görüştük, sağolun bizimle ilgilendiniz. Bizim en birinci şikayetimiz aracın kasasının düzgün ve itinalı projeli planlı değilde, deneme yanılma yöntemi ile rastgele sanayide yapılmış olması ve su almasının birtürlü düzeltilememiş olmasıydı.
Sizde bize içerisinden sökerek izolasyon yapabileceğinizi söylediniz. Esas problem içi değil dışı dediğimiz zamanda dışını ellersek işin içinden çıkakamayız dediniz... Bu cevabınızdan Alkovenli motokaravan ile uğraşamadığınızı, kendinizinde bize söylediğiniz üzere mobilya ustası olduğunuzu varsayarak sorunumuzun bu şekilde çözülemeyeceğine karar verdik ve düşünelim dedik.
Eğer bir panelvan alıp size gelmiş olsaydım iç dizaynını size yaptırabilirdim. O konuda tatmin oldum, ustalığınıza lafım yok, bilginiz teterli...
Burda açıklamaya gelince; mağdur olduğum yerin açık açık isim adresini yazarak muhatap olmak istemem.
Karavanımın önceki halinin resimlerini koyacağım fırsat bulunca.Yarası olan gocunur.
Sizin alınmanıza gerek yok. Bize gösterdiğiniz bunları ben yaptım dediğiniz resimlerdeki görüntüler son derce mükemmel.
Burada sanki sizi itham etmişim gibi yazmanız yerine, Bahsettiğiniz firma (DOLLY) mi ? diye bana sormuş olsaydınız. HAYIR cevabını vereceğimdem niye şüphe duydunuz ? böyle bir cevap verebilirdim.
Daha öncede bazı forumlarda okumuştum. Başkası için yazılan ve başkasına ait (bir adet r harfi farklı olan) site ismini siz kendinizin internet sitesi zannederek cevaplamıştınız. Halbuki sizinle alakası yokmuş.Hatta bazı üyeler cevaben o sitenin sizinle alakası olmadığını uyarmışlardı yazılarında...Herşeyi üzerinize alınmayın, lütfen.
Sizinle görüşmemizin bize son derece faydası oldu bu inkar edilmez. Alkovenli yapma kasa karavan yapımının eger kişi kendi yapamıyorsa mutlaka bünyesinde iç mimar, Elk.mühve m.müh. bulunduran yetki belgeli yerlerde kalifiye elemanlar ile yapılabileceğini düşünmeme katkı yapmış oldunuz.
Bu düşüncem sizin yapamıyacagınız anlamına gelmez, sizde yapabilirsiniz.
Eğer benim çevremden kamper yaptıracak olan birileri bana sormuş olsa tavsiye edeceğim kişiler içindesiniz.
İlginiz ve herşey için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim
Not: Resimde görülen arka tampon, arka teker çamurluğu üst su deposu ve camların hicbiri yoktu, kapalı bir kutu idi. yanda sadece 40x30 veya 50x35 çerçevesi sacdan yapılmış tek 1 adet uyduruk bir pencere vardı.Alkoven kısmındada pencere veya havadanlık yoktu. Kasanın dış kaplaması artık malzemelerden parça parça yapılmış olup ek yerleri rastgele malzemelerle kapatılmış idi. Şoför mahalli üstü ile alkovan arası ayrık içi görünüyor, alkovan kısmı gıcırtı ile sallanıyor yağmurda aracı kullananın aynı zamanda soğuk duş yapabilmesi için düşünülmüş... belki 15 - 20 defa tarafımdan kalite malzeme ile dolgu yapılmasına rağmen 5 yıldır düzelmedi. Banyo kabini ve dış Kapı tokmakları kasaba otellerinin kapılarında bulunan topuz ortası kilit idi, önceden. Yaşam alanı kapısının dizaynı konusunda yoruma gerek yok sanırım. Kapıdan giren toz ve suyu engellemek için çevresi bazı yerleri 2 kat bazı bölümleride 4 - 5 kat pencere bandı ile sarıldı.