KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sizlerin arasına İndigo Albatros motokaravanımla katılıyorum. Moda tasarımcısıyım. Karavanımla doğanın renklerini, desenlerini ve olağanüstü figürlerini keşfederek, yeni tasarımlarım için esinleniyorum. Sizlere bugün birkaç fotoğrafla '' Merhaba '' demek istiyorum. Kısa zamanda gezilerimin notlarını da sizlerle paylaşacağım. Henüz profilime de fotoğraf ekleyemedim. Nasıl ekleneceği konusunda küçük bir tiyo verirseniz, size karavanda kek ziyafeti veririm.
Teşekkürler enverdede... İstanbul'dan Datça'ya bir gezi. Tekirdağ Şarköy'e kadar bir gezi, Çınarcık sahilden Gemlik ve İznik gezisi.. Şile ve Polonezköy gezisi... Herbiri çok keyifli geziler oldu. Bu gezilerimden fotoğraflar ve kısa önemli notlar çok yakında)
Sayın çöl kartalı hoş geldiniz aramıza...
Karavanınızla gezerken gökkuşağındaki tüm renkleri keşfetmenizi dilerim.
Resim ekleme yardımına gelince ( acıktımmı ne, kek kokuları geliyor) profil+ show pictures+ add pictures veee pc de bulunan resmi tıklayarak eklemek yeterli sanırım. Biraz aradım ama buldum. Unutmuşum sanırım.
Yardım gerekirse telefonum resmimin yanında yazıyor.
Dostça kalınız.