<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kemaltor" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kemaltor' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba değerli üyeler,<br />
<br />
Adım Kemal TORUN 1977 Bursa doğumluyum.<br />
<br />
Site ile tanışalı henüz 10-15 gün oldu. Bu dönemde bir arazi aracı arayışı içerisindeydim. Bütçe ve beklentilerim dahilinde seçenekleri 2004 Grand Chrokee ve 2000 - 2001 Toyota Land Cruiser'e indirdikten sonra gönlümde ezelden beridir yatan arslanın ağar basmasıyla geçtiğimiz hafta sonu Antalya'bulduğum ve ilk görüşte aşık olduğum Land Cruiser'ime nikah kıydım.<br />
İnşallah hayırlısı olur. Araç standart bir araç, değerli üyelerin paylaştığı modifikasyon bilgileri ışığında elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağımı ümit ediyorum.<br />
<br />
Kara avcılığı ve zıpkınla balık avcılığı severlerdenim. Hal böyle oluncada doğayla baş başa olmaktan ciddi keyif alıyorum. Uğpraşlarımın tamamı amatör seviyede olup karınca kararınca keyif almaya çalışıyorum.<br />
<br />
Arazi aracı geçmişime bakıldığından; Serüvene Lada Niva ile başlayıp 2001 Suziki Vitara ila devam etmiştim. Bundan sonrasını sizlerle birlikte paylaşarak devam ederiz inşaallah.<br />
<br />
Herkeze keyifli muhabbetler...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Aracınız Hayırlı Olsun <br />
Bol ve güzel vakit geçirirsiniz inşallah <br />
<br />
Belki ilginizi çeker Kamplı Toyota buluşması. <br />
<br />
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79516.320</div>