4 L
Kamp III
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
Paşa paşa konforlu arabalarla asfaltta gitmek varken , rahat batan çamura bulanan en azından bunun hayalini kurup "bende birgün..." diyen herkesi sevgiyle kucaklıyorum.<br />
Ben ÇAĞLAR KÖKER , 73 doğumlu , karadenizli ve buna rağmen çuprayla levrek'i en az hamsi kadar seven deniz balık doğa toprak kar ağaç orman adrenalin gibi kelimeleriin tanımladığı bir adamım. Eviliyim ,5 yaşında bir kızım var.İstanbul - Maltepede ikamet ediyorum.işletme eğitimi alıp otomobil sevgisi ağır basanlardanım.Maltepede başta opel olmak üzere bir çok markaya mekanik kaporta boya sigorta gibi departamanlarla özel servis hizmeti veriyorum.<br />
25 yıl önce artvinde ziraat bankası müdürlüğü yapan babamın yanında 7-8 yaşında bir çocukken bankanın cj 5 ile o zamanın tarım politakaları gereği kredi proje kontrol vs için köylere giderken tanıştım off road ile..Hatta malum o zamanlar oralarda bütün yollar "off" ...Sonra 2001 de bir cj 5 alıp aktif olarak off roada başladım.2003 te de "ulan bu dünyaya çile çekmek için mi geldim" deyip cj 5 i sattım yerine 97 model V6 Vitara aldım.Şİmdilerde (20 gündür) uzun araştırmalarım sonucu karar verip aldığım Discovery I - V8 3,9 u kullanıyorum</div>