KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende Bahçeşehirde oturuyorum.Bahçeşehir'in arka tarafına baraj gölü kenarına iniyorum gezmek için,keyifli geçiyor.
haftasonları fırsat buldukça araziye çıkmaya çalışıyorum ama ne yazıkki iş temposundan çok nadir gezebiliyorum.
Buralarda gezmek isterseniz iletişime geçeriz
ben burda kendimi tanıttım mı hatırlamıyorum...atlamış olabilirim. istanbul bakırköydeyim. yapı kredi sigortanın acenteliğini yapıyorum ofisim bahçelievlerde. 96 cherokee 5.2 V8 hem de siyah kullanıyorum. şimdilik acemiyim ama gözümü kararttım bu sene vites büyüteceğim..görüşmek üzere...yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyorum bu vesile ile...
herkeze merhaba bende ana sayfadaki tanışma bölümüne yazdım ama burayı atlamışım
istanbuldan orkun bende şimdilik bir aracım yok ama araçlarla ilgili bilgiler artıları eksileri burda okuyarak öğreniyorum belli bi bilgi topladıktan sonra forma bana ve kullanım tarzıma en uygun olcanı düşündüğüm araçtan yavaş yavaş başlicam inşallah...
Ben Faik Cem AKKAYA 1978 doğumluyum foruma İstanbul Tuzla'dan katılıyorum, Gemi İnşaatı Mühendisiyim Tula'da özel bir tersanede çalışıyorum. Şu an için bir aracım yok ama arayış içindeyim en kısa zamanda bir araç edinip etkinliklerinize katılmak için sabırsızlanıyorum.