VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Kas 2007 #1 tarihi binalar, eskimiş evler.... hepsi burada bakılmak için sizi bekliyor olacak
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 10 Kas 2007 #2 Ynt: Tarihi Binalar İzmit eski vali konagı ile başlıyalım o zaman
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 10 Kas 2007 #3 Ynt: Tarihi Binalar Eski İzmit evlerinden birkaç tane daha
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 10 Kas 2007 #4 Ynt: Tarihi Binalar Bunlarda eski evlerin yeni sakinleri
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 10 Kas 2007 #5 Ynt: Tarihi Binalar Yakından bakmak gerekirse..
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 10 Kas 2007 #6 Ynt: Tarihi Binalar Devamı güneşli bir günde..
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 24 Kas 2007 #7 Ynt: Tarihi Binalar çok güzel olmayabilir ama eksik kalmayayım dedim tamam biliyorum hepsi aynı ev, ama başka eski ev yoktu çekebileceğimiz, napimmmmmmm ???
Ynt: Tarihi Binalar çok güzel olmayabilir ama eksik kalmayayım dedim tamam biliyorum hepsi aynı ev, ama başka eski ev yoktu çekebileceğimiz, napimmmmmmm ???
Felice ''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana Mesajlar 975 Tepkime Puanı 0 25 Kas 2007 #8 Ynt: Tarihi Binalar Ne günlerdi be........
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 25 Kas 2007 #9 Ynt: Tarihi Binalar VforVendetta' Alıntı: çok güzel olmayabilir ama eksik kalmayayım dedim [tamam biliyorum hepsi aynı ev, ama başka eski ev yoktu çekebileceğimiz, napimmmmmmm ??? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir evim olmasını isterdim doğrusu..
Ynt: Tarihi Binalar VforVendetta' Alıntı: çok güzel olmayabilir ama eksik kalmayayım dedim [tamam biliyorum hepsi aynı ev, ama başka eski ev yoktu çekebileceğimiz, napimmmmmmm ??? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir evim olmasını isterdim doğrusu..
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 25 Kas 2007 #10 Ynt: Tarihi Binalar Mesut bey hangi günlerden bahsediyorsunuz..?
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 26 Kas 2007 #11 Ynt: Tarihi Binalar Çok güzel evler...Keşke değerini bilip daha iyi koruyabilsek bu yapıları...Fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler hepinize...
Ynt: Tarihi Binalar Çok güzel evler...Keşke değerini bilip daha iyi koruyabilsek bu yapıları...Fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler hepinize...
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 26 Kas 2007 #12 Ynt: Tarihi Binalar hural' Alıntı: Böyle bir evim olmasını isterdim doğrusu.. Genişletmek için tıkla ... all sana verdim, ama tapusu yok, resmiyle idare et bu ev artık senindir hakan bu evi hakana verdim, kimse dokunmasın
Ynt: Tarihi Binalar hural' Alıntı: Böyle bir evim olmasını isterdim doğrusu.. Genişletmek için tıkla ... all sana verdim, ama tapusu yok, resmiyle idare et bu ev artık senindir hakan bu evi hakana verdim, kimse dokunmasın
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 26 Kas 2007 #13 Ynt: Tarihi Binalar Eyvallah.. eksik olma ..
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 27 Kas 2007 #14 Ynt: Tarihi Binalar Olmim dimi? olmim o zaman olmadım eksik degilim, tamım
mycamper Kamp III Mesajlar 664 Tepkime Puanı 14 Yer İstanbul Web www.anakamp.org 27 Kas 2007 #15 Ynt: Tarihi Binalar Fotograflarını paylaşan arkadaşların gözüne sağlık. Tarihi binalar, eski evler deyip de Safranbolu'dan kare koymadan olmazdı sanırım ;-)
Ynt: Tarihi Binalar Fotograflarını paylaşan arkadaşların gözüne sağlık. Tarihi binalar, eski evler deyip de Safranbolu'dan kare koymadan olmazdı sanırım ;-)
Felice ''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana Mesajlar 975 Tepkime Puanı 0 27 Kas 2007 #16 Ynt: Tarihi Binalar Özdal Safranbolu resimleriniz çok güzel sizinde gözlerinize sağlık. Sanıyorum yakın zamanda bende oralardan geçeceğim.
Ynt: Tarihi Binalar Özdal Safranbolu resimleriniz çok güzel sizinde gözlerinize sağlık. Sanıyorum yakın zamanda bende oralardan geçeceğim.