KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ferdane süper bir gezi olmuş, harika fotoğraflar ama az olmuş yaw, hadi hadi biraz daha ekle . Bende köpekbalıklarıyla daldım diye övünüyordum, kobrayı görünce saygıyla selamlıyorum seni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Evet gidin çok iyi olur bence de,dün bir kanalda gene seyrettim benim bile tekrar gidesim geldi .Telefonunuz yurt dışına açıksa (benim açıkmış bayram nedeni ile çok arayan oldu) konuşma ve mesajlaşma rahat şekilde sağlanıyor.
İyii günler geziniz ile ilgili bir kaç ayrıntı öğrenmek istiyorum.
ben de benzeri bir gezi planlıyorum. hangi turla gitiniz, size maliyeti ne oldu ve hakikaten memnun kaldınız mı? teşekkür ederim.
İyii günler geziniz ile ilgili bir kaç ayrıntı öğrenmek istiyorum.
ben de benzeri bir gezi planlıyorum. hangi turla gitiniz, size maliyeti ne oldu ve hakikaten memnun kaldınız mı? teşekkür ederim.
Ben dalış ekibi ile gitmiştim;bana 2000 euroya yakın mal oldu ama dalıştan dolayı fazla oldugunu düşünüyorum...Tayland'a gitmekten ve kültürünü yakından görmekten dolayı çok memnun kalmıştım...Tavsiye ederim...