TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,246
Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

Ender, duygularıma tercüman oldun valla

Yıllardır aynı terane; ne eleştiri kabul ediyorlar ne de yaptıklarının farkındalar. Toplanmışlar birinin etrafında o ne derse onu yapıyorlar. Yeniliğe, değişikliğe bu kadar kapalı bir federasyon ben hayatımda görmedim. İşin garip hatta dramatik tarafı ilerleme olmadığı gibi ilerlemeye çalışanlara da (bireysel yada kulüp) köstek olunuyor destek olunacağı yerde. yani demem odur ki iş keşke web sitesinin düzeltilmesi kalsa keşke.

Selamlar

Etiketler

Bozkurti'ye katılıyorum. 8mmlik ipin gri gri için kullanılabilirlik değeri yoktur, bu hata telafisi olmayan sonuçlara mahal verebilir. Benim gibi federasyonun eğitimleri, seminerleri ya da her türlü aktivitesi ile ilgilenmeyen arkadaşlar için bu durum zarar teşkil etmeyebilir ama burası resmi bir kurum, her fırsatta da kendinden olmayanları kabul edilemez olarak gören bir kurum. Madem böyle monopol bir değer biçiyorsunuz kendinize, o zaman hakkını verin...
İnsanlar TDF eğitimlerine gidiyorlar, sırf sertifika sahibi olmak için. O eğitimlerde söylenen herşeyi daha önce hiç duymamış gibi dinlemek ve hocaların hatalarını ya da eksiklerini (hiçbir şekilde) katiyen düzeltmemen lazım, kimse maval okumasın boş yere...
Umarım birgün bir kaza yaşanmaz, umarım TDF insanları ciddiye alır ve umarım hatalar son bulur...

sivasgezirehberi' Alıntı:
Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

Arkadaşım senin teknik bilgin hakkında herhangi bir endişeye mahal vermek; bu konuda tartışmak istemiyorum, ama burada söz konusu durum hayati bir tehlikeye yol açacak boyutta bir durum.

sivasgezirehberi' Alıntı:
Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

Harf ve kelime hatalarının düzeltilmesi için bizlerin uyarması mı gerekiyor?

Ayrıca federasyon hepimizin falan da değil..! Benim federasyonum değil..!!!!!

Bu federasyona göre Nasuh Mahruki, fereasyondan eğitim almadığı için dağcı değil...! SAÇMALIĞA BAK. Nasuh Mahruki değil, işi gücü olmayıp kamplara gidenler dağcı öylemi?

Bumu Federasyon?