TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,235
Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

endy' Alıntı:
Bence çok geç kalmış, çoktan gitmesi gereken "karaca" yönetiminin gitmesi şart gitsin ki bu federasyonun üzerinden bir yük kalksın, modernleşsin, yenilensin, kuvvetlesin. internet sitesi bir kaç fedekar insanın üzerine kalmasın, çok profosyonelce yapılsın, hepimiz girelim faydalanalım hep beraber el-ele daha iyisini yapalım.

Sayın Mahrukiye karşı seçimlerde 50 türlü dolap çevirerek seçimi kazananlardan yıllardır bir tane ciddi güzel ses getirmiş proje yok.

Mısırda Mubarek'i nasıl devirdilerse gün gelecek "Karaca" yönetimi de öyle devrilecek heralde. illa dağcılık federasyonun önüne toplanıp günlerce bekleyelim mi. olmuyor yapamıyorlar işte, bir internet sitesinin hakkından gelemiyorsunu yanlış alakasız bir sürü bilgi, yazım hataları dolu, elin isviçrelisi okusa güler bir tarafı ile

Sürçü-lisan etti isek affola

Herkese selamlar

Ender, duygularıma tercüman oldun valla :smiley:

Yıllardır aynı terane; ne eleştiri kabul ediyorlar ne de yaptıklarının farkındalar. Toplanmışlar birinin etrafında o ne derse onu yapıyorlar. Yeniliğe, değişikliğe bu kadar kapalı bir federasyon ben hayatımda görmedim. İşin garip hatta dramatik tarafı ilerleme olmadığı gibi ilerlemeye çalışanlara da (bireysel yada kulüp) köstek olunuyor destek olunacağı yerde. yani demem odur ki iş keşke web sitesinin düzeltilmesi kalsa keşke.

Selamlar

Etiketler

Bozkurti'ye katılıyorum. 8mmlik ipin gri gri için kullanılabilirlik değeri yoktur, bu hata telafisi olmayan sonuçlara mahal verebilir. Benim gibi federasyonun eğitimleri, seminerleri ya da her türlü aktivitesi ile ilgilenmeyen arkadaşlar için bu durum zarar teşkil etmeyebilir ama burası resmi bir kurum, her fırsatta da kendinden olmayanları kabul edilemez olarak gören bir kurum. Madem böyle monopol bir değer biçiyorsunuz kendinize, o zaman hakkını verin...
İnsanlar TDF eğitimlerine gidiyorlar, sırf sertifika sahibi olmak için. O eğitimlerde söylenen herşeyi daha önce hiç duymamış gibi dinlemek ve hocaların hatalarını ya da eksiklerini (hiçbir şekilde) katiyen düzeltmemen lazım, kimse maval okumasın boş yere...
Umarım birgün bir kaza yaşanmaz, umarım TDF insanları ciddiye alır ve umarım hatalar son bulur...

sivasgezirehberi' Alıntı:
Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

Arkadaşım senin teknik bilgin hakkında herhangi bir endişeye mahal vermek; bu konuda tartışmak istemiyorum, ama burada söz konusu durum hayati bir tehlikeye yol açacak boyutta bir durum.

sivasgezirehberi' Alıntı:
Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

Harf ve kelime hatalarının düzeltilmesi için bizlerin uyarması mı gerekiyor?

Ayrıca federasyon hepimizin falan da değil..! Benim federasyonum değil..!!!!!

Bu federasyona göre Nasuh Mahruki, fereasyondan eğitim almadığı için dağcı değil...! SAÇMALIĞA BAK. Nasuh Mahruki değil, işi gücü olmayıp kamplara gidenler dağcı öylemi?

Bumu Federasyon?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR