Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Hepinize çok teşekkür ederim elimden geldiğince iyi ve güzel yapmaya çalışıyorum,Ben demirci ustasıyım hani namı değer demirci Recep,demirci Nazım ,ve demirci Yusuf gibi
Eniştemin bir dükkanı var demir üzerine,orada çalışıyorum elimizden geldiğince demir ile ilgili herşeyi yapmaya çalışıyoruz (kapı,çatı,korkuluk,vs) Bende fırsat buldukça mesai saatleri dışında bu römork ile ilgileniyorum,Benim için bir hobi gibi oldu bu ,fazla aceleci davranmıyorum,kısmetse bu yaza yetişir,yetişmesede sorun etmiyorum.
Amaç birazda yaptığın işten keyif almak,içinde barınabileceğin bir yapıyı kendi ellerin ile yapabileceğini keşfetmek
Batuhan bey doğru görüyorsunuz kollar sökülebilir ,aslında en başta kasa civatası baktım fakat hem kendisini hemde doğal olarak paslanmazını bulamadım
,bende yaptığım römorku dağda bayırda hayal ederek,yahu hırsız gelicekte birde olasılık o ya cebinde allen takımı olucak
,hadi canım diyerek bunları taktım
.
Hamur yapıştırıcı karışımlar var işlerim bitince bir tutam civata başlarını dolduracak şekilde bastırmam yeterli olur herhalde
Şase bu hafta garvaniz kaplamadan çıktı,yavaş yavaş toplamaya başladım
Garvanizden dolayı diş çektiğim kısımlar dolmuş,bu yüzden birer paso daha çekmek zorunda kaldım
Su deposundaki vida ve delikleri zararsızdır
Kompozit paneli birbirine yapıştırma süresince yardımcı olsun diye kullandım onları,sonrada söküp tekrar delik tıkamak zorunda kalmak istemedim ...
15 mm huş kontraplak