Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nuraypcl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,362
Kahkaham yerinde oldu
Gerçekten yazdığınız gibi olur eminim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz ne pamuk kalpli bir insansınız böyle. Kelimelerinizde teker teker göz gezdirirken, Sallanan sandalyesinde oturmuş elinde kahvesi ufukta buğulu gözleri, bembeyaz kar saçlarıyla bana öğüt veren pamuk kalbi hissettim. Dizlerinin dibinde oturmuşum masal gibi hayat hikayeleri. Şuan çok duygulandım...

gezenbilir e karavanlar hakkında detaylı bilgi alabilme ve işin inceliklerini öğrenebilmek amacı ile girdim ve karavan da tek bir gece bile konaklamamış, üstüne üstelik bir karavanın içine bir kez dahi girmiş değilim..şimdilik teori çalışıyorum karar sürecim hızla ilerliyor ve pratiğe geçiş yapacağım sanırım ..neyse uzattım yine, konu dışın da belki ama yaşamadığım için sormak istiyorum...karavanın içinde et türü bir yemek pişirildiğin de karavanın içine sinmiyor mu acaba? sanki evin mutfağında yemek yapmışım ve 1 saat sonra mutfakta uyumuşum gibi algılıyorum o bakımdan karavan içinde mutfak düşünmüyorum, her ne kadar cam açılsa da, aspiratör çalışsa da sinmiyor mu koku ?

Söz konusu rakamınızla çok rahat geçinebilirsiniz. Hatta kamp alanlarında yaz aylarını geçirseniz de. Üstelik karavan hayatı, daha doğrusu benim hayalimdeki karavan hayatında alışverişler köy pazarındandır.

ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak yazılarak gönderildi

Kesinlikle! Organik ürünler miss kokulu sebzeler... Harika♡ Kamp alanlarında farkettim ki yani araştırmalarımda; karavanlarin günlük konaklama ücretleri yüksek yani günlük 30-50 civarı. Yani aylık olarak düşününce üzücü. Şu bakımdan üzücü, Sahipsiz doğanin bedeli olmamali. Ne bileyim yahu ağaçların arasinda ormandayim ve bunun için para oduyor olmak tezat geliyo bana. uyumsuz alakasiz. tabi kamp alanlarinda insanlarin dus wc elektrik gibi ihtiyaclari karsilaniyo evet ama yinede tuhaf geliyo.

Yani aslinda yaptiginiz yemege gore degisir. Et yemegi havalandirmayla cozulebilir kokusu sinmez zannetmiyorum. Ama bi balik kizarma vs bu tarz kokular zor cikar. kokusu da siner evet. Ama dogada olup ates yakmak varken neden ocak yakilsin ki Ben mesela zaruri durumlar diainda dusunmuyorum ocak kullanmayi

satılık karavanları her gün inceliyorum ocakları pırıl pırıl hatta sanki bazılarında sadece çay demlenmiş ..aynen katılıyorum içeride minik bir ocak yeterli..

Kesinlikle. En son kullanılacak şeylerden biri.

Şunu unutmayın derim. Kamp alanları sahipli veya kiralamışlar, tuvalet duş falan filan yapmışlar... Ama tabi yetersiz ve gereksiz pahalı. Bir de insan varlığından dolayı güvenli. İlk zamanlarınızda kamp alanlarından şaşmayın derim. Alıştıkça kuş uçar misali gezmeye, beğendiğiniz yerlerde konaklamaya başlarsınız. Bunun için belediye dahil kimse sizden bir ücret talep edemez. Sadece elektrik probleminiz olur. O da aracın tavanına yerleştirilen güneş paneli ve 2-3 metrelik rüzgar gülü ile çözülür.

ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak yazılarak gönderildi.

Patates ve balık kızartmadıktan ve pencereyi de açtıktan sonra problem yok. Zaten piknik tüpüyle çoğu yemek dışarıda yapılıyor. İşin keyfi burada zaten.

ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak yazılarak gönderildi

Evet tabiki ilk olarak bu kamp hayatinda kendimi keşfedene kadar, ileriki seyahatlerimde her konuda öngörülü olana kadar kamp alanları ve yakınımda insanlar olabilecek şekilde konaklayacagim. Ne enteresan değil mi insandan korkuyoruz ama yine insanların yanında olmanın güvenli olduğunu düşünüyoruz Tabi şeklen bakınca ironik görünüyor.

valla bende şamanizm kültürü var ateş yakmadan duramam zaten

ne şiş yansın ne kebap