the venturer
Kamp III
Tek kişilik, motosiklette taşıması kolay, çadır ve uyku tulumu olarak da ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür ederim. Farklı amaçlara yönelik çadırlar var. Ben İlkbahar ve yaz döneminde kullanabileceğim, motosikletimle bu seneki Karadeniz turum için arıyorum.yasarergun' Alıntı:uyku tulumu ekstremi -18 olanlar işinizi hayli hayli görür
çadır gideceğiniz yere göre değişir ama çadır olsun da ne olursa olsun derseniz tek kişilik çadırların hepsi olur değilse ihtiyaca göre alınmalı
aşağıdaki linkler olabilir
http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=1787
http://www.bolbolal.com/pinfo.asp?pid=5528
Çok teşekkür ederim. Kampçılıktan uzak biri olduğum için ilk link bana hem fiyat hem de amaca göre gereksiz. İkincisi de çok ucuz. Güvenilir mi onu da bilmiyorum işte. Yağmur alır mı içine mesela? Diğerine göre alacağı kesin herhalde.Yorumlarınız ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.ytansug' Alıntı:Merhaba,
Çadırı Karadeniz'de kullanacaksanız mevsimden bağımsız olarak yağış olasılığını düşünmeniz gerekir, bu yüzden mutlaka çift tenteli, tente ve taban su geçirmezlik değerleri belli olan bir model öneririm. İlk bağlantıdaki Marmot Eos gibi bir model ile tek kişi 4 mevsim hiç bir zaman sorun yaşamazsınız fakat daha ekonomik bir model bakıyorsanız ufak 2 kişilik, 3 mevsim çadırlar uygun olacaktır. Örneğin Lafuma Campo modeli uygun bir seçenek olacaktır http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=1884
Daha basit modelleri doğada kullanım için önermeyeceğim. Özellikle çadırda bir sorun yaşadığınızda ciddi sıkıntı çekebileceğiniz durumlarda (medeniyetten ya da diğer olası çadırlardan uzak, yağış ya da güçlü rüzgar şansı olan) her zaman outdoor markalarının çadırlarına öncelik vermeniz daha iyi olacaktır. İkinci bağlantıda olan ve bizim de uzun süre sattığımız Galaxy modeli, "festival çadırı" olarak nitelendirdiğimiz ve ağırlıklı olarak çadır kamplı festivallerde ekonomik olması nedeniyle tercih edilen bir model.
Saygılarımla,
Frıtınada kalmaktansa; motorumu sürerim daha iyi. Çok extreme havada kamp yapmam,basarım gaza ıslanırım paşalar gibiKapitan' Alıntı:Marmot Eos... Gönlümüzdeki aslan parçası...
Venturer arkadaşım sana bir öneri: Diğer sektörlerin aksine outdoor malzemelerinde alınan malzemelerin performanslarının fiyatları ile doğru orantılı olduğunu hatırlatırım.
Çadır kritik bir ekipmandır. Ona güvenip fırtınadan-yağmurdan kaçarsın, ona güvenip gece içinde uykuya dalarsın. İcabında bagajı içerisinde yemek pişirirsin. Eğer bütçen elveriyor ise kendini zorlayarak sana Marmot Eos almanı şiddetle tavsiye ederim. İnanılmaz hafif, çok kolay kurulabilen ve dayanıklı bir model.
Bu tip ekipmanlar bir kere alınıyor, sonrasında rahat edersin.
Yankı Bey'in de size fiyat konusunda yardımcı olacağını tahmin ediyorum.

Din Dersine geçmiş konu.yasarergun' Alıntı:Kötü çadır cehennem iyi çadır cennet
Bolu Aladağda -30 un altında (21 30 du sanırım -38 di kendim gördüm dereceyi) bir hafta yattım bir moss stargazer da ve -35 tulumunu -18 lik bir tulumun içine koyup. ondan sonra daha kimse bana kötü malzeme kullandıramaz.