ofd35
Yeni Üye
Arkadaşlar hepinize selam olsun.
Bildiğiniz üzere 1 ay önce 94 model 5.2 grand cherokee aldım. ruhsatta bugun geldi
ama sanırım sorunlu bir araç almışım. gerçi almadan önce kadıkoyde mustafa akman'a göstermiştim. pek sıkıntısı yok demişti. Ancak araç beklediğimden fazla yakıyo. 80 tl lpg ile karma olarak ancak 100-120 km yol gidebiliyorum. yol bilgisayarında 30lt/100 km nin altına inemiyorum. yol bilgisayarı da böyle gösterdiği için sorun motorda dedim kendimce. bu nedenle tekirdağ yada istanbul avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz bir usta varsa tavsiye edebileceğiniz memnun olurum.
bir diğer sıkıntı da şanzımanda sıkıntı var sanırım. 70-90 km hız arasında giderken araç sürekli bi alt vitese bi üst vitese geçip duruyor. gaza aynı oranda ve sabit hızla gitmeye çalıştığım halde durum böyle. şanzıman yağına baktım. min'in biraz üzerindeydi.
bu dediğim problemleri gösterebileceğim danışabileceğim biyer varmıdır tavsiye ederseniz, yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler.
Bildiğiniz üzere 1 ay önce 94 model 5.2 grand cherokee aldım. ruhsatta bugun geldi
bir diğer sıkıntı da şanzımanda sıkıntı var sanırım. 70-90 km hız arasında giderken araç sürekli bi alt vitese bi üst vitese geçip duruyor. gaza aynı oranda ve sabit hızla gitmeye çalıştığım halde durum böyle. şanzıman yağına baktım. min'in biraz üzerindeydi.
bu dediğim problemleri gösterebileceğim danışabileceğim biyer varmıdır tavsiye ederseniz, yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler.