KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok güzel ya bayıldım içim gitti harbiden .. ama merak ettiğim hiç tecrübesi olmayanlara yönelik bir hizmet var mı? yani kurs verilmesinin dışında uçmak isteyen adamı o gün uçuran türden.. ne şekilde oluyor bilgim yok ögrenebilirsem cok sevinirim ..
çok güzel ya bayıldım içim gitti harbiden .. ama merak ettiğim hiç tecrübesi olmayanlara yönelik bir hizmet var mı? yani kurs verilmesinin dışında uçmak isteyen adamı o gün uçuran türden.. ne şekilde oluyor bilgim yok ögrenebilirsem cok sevinirim ..
Evet sevgili Cabironline nin yaptığı gibi tecrübeli bir tandem pilotla birlikte tandem uçuş deneyebilirsiniz.Bunun için herhangi bir eğitim almanıza gerek yoktur.Sadece kalkış ve iniş sırasında pilotunuzun size vereceği talimatları(koş,sakın durma,oturma,şimdi oturabilirsin,ayağa kalk vs vs) dinleyip uygulamanız gereklidir.Gerisini tandem pilotu halleder size de yaptığınız uçuşun keyfini sürmek düşer...
Bunu merak ediyordum çok teşekkür ederim .. bir de bilmediğim ögrenmek istediğim şey istanbul'da bu hizmeti veren yerler var mıdır?ben internetten biraz arastırayım dedim ama bulamadım
Yamaç paraşütü yapmak ben de istiyorum. Hatta bir helikopterden aşağı atlayıp uzunca bi süre boşlukta süzülmek de istiyorum. ama elimi biri tutsun =)
Paylaşım için teşekkürler..
Yamaç paraşütü yapmak ben de istiyorum. Hatta bir helikopterden aşağı atlayıp uzunca bi süre boşlukta süzülmek de istiyorum. ama elimi biri tutsun =)
Paylaşım için teşekkürler..
Biz helikopterden atlamıyoruz ama uygun bir tepeden kalkıp havada güzel saatler geçirebiliyoruz.Türkiye şartlarında helikopterden atlayış deneyebilmeniz biraz zor gibi ama tandem uçuş deneyebilirsiniz.