Teknik Malzemeler ve Uçak Seyahati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,227

safari

Bilal Tavukçu
Yer
İSTANBUL
Telsiz Çağrı Kodu
TA2IXB
arkadaşlar merhabalar
ben bir kamp dönüşü trabzondan uçakla dönmek zorundayım.
uçakta bağajda ;avcı bıçağı ,kafa feneri ,çadır feneri, yedek pil gibi malzemelerle seyahat edebiliyormuyuz?
daha önce şehirlerarası seyehat etmiş arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Teknik Malzemeler ve Uçak Seyahati

safari' Alıntı:
arkadaşlar merhabalar
ben bir kamp dönüşü trabzondan uçakla dönmek zorundayım.
uçakta bağajda ;avcı bıçağı ,kafa feneri ,çadır feneri, yedek pil gibi malzemelerle seyahat edebiliyormuyuz?
daha önce şehirlerarası seyehat etmiş arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.

Teşekkürler
Bıçak dışındakilerde zaten sorun olmaz uçak içine bile alabilirsiniz .. Avcı bıçağını uçak içerisine almazlar kesinde bagaja alıyorlar diye biliyorum ::smiley:

Benim valizimde minik gömlek ütüsü vardı, bilgisayardan geçerken monitörden sanki valizin içinde bıçak veya silah gibi görününce ortalık karışmıştı... ;D

Sonra mini ütü olduğu anlaşılınca sorun çıkmadı. Senin anlayacağın kesici delici parlayıcı ve patlayıcı materyaller sorun olur.

Bahsettiğiniz malzemeler el bagajında olursa sorun olur ama normal bagaja verilen valizlerin içersinde bulunmasını sorun etmiyorlar.
İzmir - Trabzon uçuşlarımda sırt çantam tıka basa kamp malzemesi dolu idi. Doğal Olarak Bıçaklar da vardı.
:smiley:
Sorun pilli diş fırçasının çalışmasından çıkmıştı.
;D

evet sorunsuz olarak gittim ve döndüm. ama bıçağımı yanıma almadım diğer tüm malzemeler ,elektronik eşyalar küçük sırt çantam ile el bagajında taşıdım sorun çıkmadı

yurtdışı seyahatlerindede sorun olmaz di mi bazı prosedürler farklı oluyoda

benim bildiğim kamp ocaklarında kullanılan gazları uçağın hiçbiryerine almıyorlar..diğer kesici aletleri kargo bölümünde taşınmasında sorun yok.

2007 de Trabzona uçarken çantamda vardı o gazlı tüpler.

Hala burada olduğuma göre sorun yok. :smiley:

Tencere içine koyup çantaya atmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler