VAP Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul 14 Mar 2012 #17 Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Pekiyi aynı risk araçlardaki antenler için de var mıdır, varsa tedbiri ne olmalıdır bilen var mı acaba? :
Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Pekiyi aynı risk araçlardaki antenler için de var mıdır, varsa tedbiri ne olmalıdır bilen var mı acaba? :
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 4 Nis 2012 #18 Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması VAP' Alıntı: Pekiyi aynı risk araçlardaki antenler için de var mıdır, varsa tedbiri ne olmalıdır bilen var mı acaba? : Genişletmek için tıkla ... Tankerlerdeki gibi yere zincir sallandırmak lazım.
Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması VAP' Alıntı: Pekiyi aynı risk araçlardaki antenler için de var mıdır, varsa tedbiri ne olmalıdır bilen var mı acaba? : Genişletmek için tıkla ... Tankerlerdeki gibi yere zincir sallandırmak lazım.
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 4 Nis 2012 #19 Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Tankerlerdeki zincir hava sürtünmesi vb. sebeplerle oluşan kinetik enerjinin toprağa aktarılması içindir.
Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Tankerlerdeki zincir hava sürtünmesi vb. sebeplerle oluşan kinetik enerjinin toprağa aktarılması içindir.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 4 Nis 2012 #20 Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması umutkaptan' Alıntı: Tankerlerdeki zincir hava sürtünmesi vb. sebeplerle oluşan kinetik enerjinin toprağa aktarılması içindir. Genişletmek için tıkla ... biliyorum.
Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması umutkaptan' Alıntı: Tankerlerdeki zincir hava sürtünmesi vb. sebeplerle oluşan kinetik enerjinin toprağa aktarılması içindir. Genişletmek için tıkla ... biliyorum.
VAP Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul 4 Nis 2012 #21 Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Elektrik/Elektronik mühendislerinden aldığım bilgi; araç içinde olduğumuz taktirde bir sorun olmayacağı, ancak araç dışında ve araca temas durumunda isek sorun olacağı bilgisini aldım. Burada aklım karışmıştı, eski bilinenler devammış yani...
Ynt: Telsiz Antenlerinin Yıldırımdan Korunması Elektrik/Elektronik mühendislerinden aldığım bilgi; araç içinde olduğumuz taktirde bir sorun olmayacağı, ancak araç dışında ve araca temas durumunda isek sorun olacağı bilgisini aldım. Burada aklım karışmıştı, eski bilinenler devammış yani...