Kemal bey;
Mevzu konu başlığından uzaklaştı ama bahsettiğimiz konular kendi telsizini yapacak kişilerinde sorunu olacağını düşünerek özelden atmayıp buraya yazıyorum;
Bilgi teknolojileri kurumuna ait sinyal belirleme araçları uzunbir periyottada olsa frekans kirliliği yaratan bu cihazları bulup kullananlara cezai işlemleri uygulayacaktır.
Şimdi sizin ve işletmenizin haberleşme sorunlarına yardımcı olalım!
Avda kullandığınız GMRS/FRS cihazları okuyucularda yanlış anlaşılmaya yol açmasın "dağ,tepe,çukur da çeker jammer cihazından etkilenmez " sözleri fazlasıyla iddalıdır.Corafi konumlarına göre tek band cihazın bu bölgelerde haberleşme yapması beklenemez.
Sanırım telsizleri sürek avında kullanıyorsunuz çevirme harekatında çekiç örs taktiği kullanıyorsunuz.Sizden ricam bazılarının gitmesine müsade etmek için telsiz kullanmayın
Acil durumlar için siz zaten amatör telsizcisiniz ve ben muhabereyi sağlıyacağınıza inanıyorum.
İşletmenizde telsiz kullanımı;
PMR statüsünde yasal olmayan cihaza yasal motorola bayii bu işlemi yapana kadar sizi "OKTH" ortak kullanıma tahsisli haberleşme sistemlerine yönlendirmesi daha doğru olacaktır.
Derin saygılarımla