KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
dün deprem sırasında yanımızda telsiz vardı, marmaranın dört bir tarafından iletişime geçtiğimiz arkadaşlardan durum değerlendirmesini anında aldık... düşünmeye bile gerek yok diyorum hocam. ben 4 senedir her sınava müracat edip bir türlü gidemedim ama bu sefer gideceğim ayrıca (telif hakkı söz konusu değilse) CD 'yi **'a yükleyebilirsen yada ödemeli kargo ile gönderebilirsen çok sevinirim.
Şu an Bursadaki evdeyim.
Yarın akşam Mudanya ya döneceğiz. Gece çoğaltırım. Cuma sabahı Yurtiçi veya Araskargo ile gönderebilirim. Sadece şubeyi söyleyin. İsme göndereyim hemen.
O zaman bende çalışayım bari.
Sınav tarihi tam olarak nedir?
Sınav vakti yaklaşıyor ondandır, çekim etkisine giriyoruz ;D Murat bilir, ben bilmem kaç senedir "bu sefer sınava kesin gireceğim" diyip, sınav ücretini de yatırıp sınavın ertesi günü "yine kaçırdım" şeklinde hayıflanmakla geçiriyorum ;D Murat aldı lisansını bir ben kaldım ;D
Nadir abi ve Erhan aman bu sefer kaçırmayalım. Herkes biryerlere not alsın, sınav mayısta