Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bakguc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,538

bakguc

Ana Kamp
Arkadaşlar temmuz ayı içinde yaklaşık 25 günlük seyahatim için kafamda yaptıgım plan şu

istanbul - delhi >>>215 dolar air arabia
delhi-kolkata >>>>70 dolar air india express
Kolkata -bangkok(tayland) >>>>112 dolar air india express
bangkok - kuala lumpur (malezya)>>>58 dolar air asia
kuala lumpur - colombo(sri lanka)>>>140 dolar air asia
colombo - istanbul >>>>250 dolar

toplam 845 dolar yapıyor . sizce nasıl ?

neden heryere uçakla gidiyorsun derseniz , 25 güne ancak sığar bu kadar yer...

neden bu ülkeler derseniz hindistan hariç diğerlerine vize yok , vietnam kamboçya vizesi ile uğraşmak istemiyorum. bi gün bile değerli benim için.

evet dostlar , rotaya eklemek istediğiniz , UYARI larınız vs... varsa lütfen alayım.

Bir de biletleri mayıs ayında gitmeden alacağım bi sakıncası olur mu ?

Etiketler
Ynt: Temmuz Ayı Asya Gezi Rotam İçin Görüşleriniz Lütfen!

Aklıma geldi de , örneğin biletleri şimdiden almasam ,
taylanda gittiğim de acentalardan başka şehirlere 1 gün sonrası için uçuş bulabilir miyim , ya da ucuz olur mu ?

saygılar...

Valla başka şansım yok , hindistan bangkok arası uçaklar pahalı...250 300 dolar.
En uygunu buydu malesef...

bu arada uçak biletlerinde biraz daha indirim buldum ,
750 dolara kadar düştü toplamda.
delhi kolkata arasını da trenle seyehat etmeye karar verdim.70 dolar da oradan kar ederim.

Merak ettiğim bi konu var .. yolculuk hariç diğer harcamalar için ne kadar bütçe ayırdınız acaba? bende ilerde bu tarz bi gezi düşünüyorumda.

Ülkeye göre değişir,ama Asya bölgesi için günlük 15-20 dolar , yeme içme ve barınma için.
Tabi daha aza indiği de olabiliyor.

Bazı yerlere giderken gece yolculuk yaparsın otel parasından tasarruf yaparsın.
Ya da tiksinmem dersen oranın ucuz yerel yemeklerinden yersen gene tasarruf etmiş olursun.

Dünyanın Geri Kalanına göre fiyatlar baya uygun . Şu sıralar olmasada Belki mezun olduğum yıl bu tarz bi gezi yapma planlarımın öncüsü oldunuz :D paylaşımlarınız için saolun, geldikten sonrada anılarınızı paylaşırsanız bizde daha geniş bilgiler ediniriz

Air India her zaman o kadar da kötü değil ama trende sakın 3. sınıf yer alma, helak olursun. Tabii oturacak yer bulabilirsen..Saatlerce yolu yerlerde gidenlerle tanıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler