Tercihiniz Hangisi Olurdu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan herakol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,206

herakol

Yeni Üye
Evet Arkadaşlar Trekking Faliyetlerinde Dağ Yürüyüşlerinde Ve Doğada Kullana Bileceğim Bir Bot Almaya Karar Verdim Aşşağıdaki 2 Modelden Birini Alıcagım Bu gün Akşama Kadar Karar vermem gerekiyor Spariş Vermeliyim yurt dışındak gelicek arkadaşım akşam çıkıyor yola Acil deneyimli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var teşekkürler..
borealatlas.jpg
108612.jpg

Etiketler
Ynt: Tercihiniz Hangisi Olurdu?

Markalarını tam olarak belirtseydin ya da en azından basitçe özelliklerini ona göre bilgili kişiler size daha rahat ve doğru yardımda bulunabilirler.

Markamı ??? Biri borael diğeri salamon bunların.Resimdeki salomon şehirde veya çok hafif trekkıng lerde kullanılır.Borael daha iyidir.Dağcılıkta ve trekkıng faaliyetlerinde kullanabilirsin.Fakat Borael in de çarşak bantları yok.Ben olsam 2 sinide almazdım

Salomon'un Sparişini Verdim Fazla Zor Şartlarda kullanmayacağım için 5-6 kmlik hiking tarzı yürüyüşler, 3-4 gün süreli kamplar ve şehir hayarında kullanıcağım için salomonu Tercih ettim. Boreal atlası günlük hayattada kullanabilirdim aslında bilmiyorum salomonu spariş ettim ama hatamı ettim uzun ömürlü bir ayakkabımıdır bilemiycem.

hasan110' Alıntı:
Markamı ??? Biri borael diğeri salamon bunların.Resimdeki salomon şehirde veya çok hafif trekkıng lerde kullanılır.Borael daha iyidir.Dağcılıkta ve trekkıng faaliyetlerinde kullanabilirsin.Fakat Borael in de çarşak bantları yok.Ben olsam 2 sinide almazdım

Markayı yanlış anlamda kullandım model demem gerekiyordu.
Açıkcası ben bu konularda pek bilgili değilim ama bilgili olan kişilerin bile her markanın modelini ve özelliklerini bilemeyeceğini düşünüyerek konuyu açan arkadaşa yardımcı olması açısından yazmıştım :smiley:

Boreal tabikide :smiley:
Boreal dağ havası koklamak ister.. Salomon daha çok şehir çocuğudur..

BOREAL ATLAS ÜNLÜ BİR DAĞCILIK AYAKKABISIDIR KALIN MALZEMESİ VARDIR VE 14 YILDIR GİYEN ARKADAŞIM VARDI.AMA ŞEHİR KULLANIMI AÇISINDAN AYAĞINIZI HOŞAF YAPABİLİR İÇİNDE:smiley:

SALOMON CONTA GRİP TABAN KULLANIYOR DAHA YUMUŞAK DAHA RAHAT DAHA ŞEHRE UYGUN BİR TABAN VE GORE-TEX KUMAŞ KULLANIYOR.AYAĞI ÇOK TERLETMİYOR.

BEN GENELDE ÇOK YÜKSEK İRTİFAYA YADA ZORLU ISLAK KAR ALTINDA ZEMİNLERDE DOLAŞMADIĞIM İÇİN SALOMON KULLANIYORUM HEM ŞEHİR KULLANIMI HEM AVDA KULLANIMI BENİ İÇİN GAYET UYGUN.DAYANIKLILIĞI DA ÇOK İYİ DÜZEYDE.İSTANBUL BEŞİKTAŞTA BİKE AND OUTDOOR DA HER İKİ MODEL DE MEVCUTTU BİR KAÇ AY ÖNCE AMA ŞİMDİ VAR MI BİLMİYORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR