<div class="bbWrapper">Lastik ebatı ile %3'en fazla oynayanın başına iş açılır derler, genel kanı bu yönde. %3 sınırları içinde kalıp 4 cm yükseltebileceğinizi zannetmiyorum, en fazla 1-1.5 cmdir o, hesaplamadım gerçi, ama bundan çok çıkacağını sanmıyorum (Bu kadarı görüntüyü kurtarmaya yeter mi? mümkündür, denemeden bilinmez.)<br />
Özellike de otomatik vitesli ise, hiç dokunmamak daha makul. Aksi halde hadi şimdi buna bi da ayna mahruti vs değişimi yapmak gerekir muhabbetine gider, astarı yüzünü geçer..<br />
Hadi onu da yaptınız diyelim, ufak tefek araba zaten yol tutuş vs çok iyi değildir, daha kötü olur.<br />
Hadi lastik ebatını bırakıp yükseltme kiti aldınız diyeilm, o durumda da zaten aynı sebeplerle zaten kötü olan konforu daha da kötü olacak. Bozuk yollarda tekerlek üstünde gitmek nasıl olur bilir misiniz? Öğrenmenin en iyi yollarından biri teriosa yükseltme kiti takmak.<br />
<br />
Bence durum bu, sizce farklıysa uğraşmaya devam derim. Ben olsam hiç dokunmazdım. Eminim orinal hali pikniğe vs rahat rahat gidiyordur, hatta çok kar yağmazsa kışın yaylaya vs de gider (kışlık lastiklerle tabi). Arabanın kabiliyeti bu kadar. Şartları zorlamaya gerek yok. Çözüm? bodykit'in ne kadar kötü durduğunu boşverebilirsiniz.<br />
<br />
Ha, hala daha konuya bir el atmak lazım mı diyorsunuz? Lastikle 1.5 cm, 1.5 cm'lik te de özel yapım yükseltme kiti (yayların üstüne sert plastik), oldu size 3 cm. Ne işe yarayacak? Bence bir işe yaramaz, ama zevk renk meselesi işte.<br />
<br />
Neyse benden bu kadar, size kolay gelsin.</div>