kabasakal73
Duster'cı olduk gari :)
Merhaba Arkadaşlar,
Suzuki Samurai'mi sattıktan sonra yeni 4x4 arayışına başladım. frontera sport mu? vitara 2 kapı mı? yoksa pajero 2 kapı mı? derken biraz daha zorlayarak bütçe mi biraz daha arttırdım. şimdi aklımda 2 tane araç var ve 2 si de 4 kapılı ve ailecek sığabileceğimiz büyüklükte
biri nissan terrano 1 3.0 v6 diğeri Jeep Cherokee XJ 4.0 . eğer bu araçlardan bir tanesini alırsam diğer günlük kullandığım aracımı da satıp tek araç olarak kullanmayı düşünebilirim. fakat öncelikle bu aracı kullananlardan öneriler almak istedim. Aracı %90 asfaltta ve %10 dağ bayır gezmesi ile 2 ayrı bahçeye gidip gelmede ve de arada bir oraya malzeme taşımada kullanacağım. bulunduğum yerde nissan yetkili servisi mevcut fakat jeep servisi 120 km ileride izmirde.
- parça fiyatları-bulunurluğu / bakım maliyetleri
- araç sağlamlığı
- yakıt performansı
açısından değerlendirebilirmisiniz? önerileriniz nelerdir?
teşekkürler
selamlar
Suzuki Samurai'mi sattıktan sonra yeni 4x4 arayışına başladım. frontera sport mu? vitara 2 kapı mı? yoksa pajero 2 kapı mı? derken biraz daha zorlayarak bütçe mi biraz daha arttırdım. şimdi aklımda 2 tane araç var ve 2 si de 4 kapılı ve ailecek sığabileceğimiz büyüklükte
- parça fiyatları-bulunurluğu / bakım maliyetleri
- araç sağlamlığı
- yakıt performansı
açısından değerlendirebilirmisiniz? önerileriniz nelerdir?
teşekkürler
selamlar