Teşekkürler Gezenbilir Ailesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,788

ulusotomotiv

1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Yer
istanbul
Web
www.ulusoto.com
şimdi diyeceksinizki nerden cıktı bu konu son zamanlarda yaşadığım bazı olanlarda şunu gördüm bu sitede olan arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az
geçirdiğimiz kazadan ötürü günlerce telefonum susmadı tanıyan tanımayan herkes aradı telefonla herkes anında bilgi akışı s ağladı yangın yanık üzerine bu arad aksilikler bitmemişdi :smiley:)) nişantaşında en olmadık yerde aracım arıza yaptı cekici bile giremedi geri döndü gene yardıma gezenbilirden oktay arkadaşımız yetişdi landcı oktay desem bilenler bilir neyse hadi bunlar geçti d erken esra arkadaşımız (eftalya ) aracını tamirden teslim almış gidiyodumki otomatik cam a çıldı yağmur bi yandan yağıyı akşamın bir vakti neyse gene gezenbilirden dursun usta (reis28) imdadıma yetişdi
sonuç olaraksa son zamanlarda yaşadığım tüm aksiliklerde gezenbilir ailesinin fertlerine ne kadar teşekkür etsem azdır işde kısa anlatılabilir sebepten dolayı gezenbilir ailesine teşekkür ederim kazasız belasız günler dilerim herkesede ÜNAL ÇELİK

Etiketler
Ynt: teşekkürler gezenbilir ailesi

gezenbilir ruhunu paylaşan herkez yardımlaşmanın dostlugun ne anlama geldigini bilen dogayı ve yaratanın yarattıgını seven insanlar toplulugudur gün gectikce bunun önem ve degrini daha iyi anlıyoruz herdayim iyi dostluklara ve degerli paylaşımlara vesile olan gezenbilir aylesi iyiki varsın iyiki varsınız her istediginiz gönlünüzce olasun

Ynt: Teşekkürler Gezenbilir Ailesi

Bana da kaza sonrası gerek telefonla gerek forumdan pek çok arkadaşımız (bazıları ile tanışmıyoruz bile) geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hepsine tekrar buradan da teşekkür ederim kötü gün dostu oldukları için.. İyi ki gezenbilir var :smiley: Ve bizler bu ailenin birer ferdiyiz.

Bu arada... Kurşun döktürelim Ünal :smiley: Olmayacak böyle..

Çok geçmiş olsun Ünal.
Nasıl oldun ?
Esra' dan duyduğum kadarıyla kısacık saçlarınla girmişsin kış mevsimine :smiley:
Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.
Acil şifalar diliyorum.

cok sağol seval yüzüm düzeldi ama eller hala düzelemiyor ...saç içinse üzülmüyorum açaip karizma oldu :smiley:))

kullanmaz olurmuyum birkaç çeşit krem kullanıyorum sol elim gene iyide sağın düzelmesi zaman alacak sadece

ulusotomotiv' Alıntı:
cok sağol seval yüzüm düzeldi ama eller hala düzelemiyor ...saç içinse üzülmüyorum açaip karizma oldu :smiley:))

Foto foto.?
Karizmayı görelim mümkünse.?
;D

aslında bu olaydan söyle bir sonuçta cıkardım yeni başlık açıp insanlar mesleğini nerde olduğunu yazarsa buna göre cok daha faydalı oluruz gibime geliyo herkese

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR