KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
şimdi diyeceksinizki nerden cıktı bu konu son zamanlarda yaşadığım bazı olanlarda şunu gördüm bu sitede olan arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az
geçirdiğimiz kazadan ötürü günlerce telefonum susmadı tanıyan tanımayan herkes aradı telefonla herkes anında bilgi akışı s ağladı yangın yanık üzerine bu arad aksilikler bitmemişdi )) nişantaşında en olmadık yerde aracım arıza yaptı cekici bile giremedi geri döndü gene yardıma gezenbilirden oktay arkadaşımız yetişdi landcı oktay desem bilenler bilir neyse hadi bunlar geçti d erken esra arkadaşımız (eftalya ) aracını tamirden teslim almış gidiyodumki otomatik cam a çıldı yağmur bi yandan yağıyı akşamın bir vakti neyse gene gezenbilirden dursun usta (reis28) imdadıma yetişdi
sonuç olaraksa son zamanlarda yaşadığım tüm aksiliklerde gezenbilir ailesinin fertlerine ne kadar teşekkür etsem azdır işde kısa anlatılabilir sebepten dolayı gezenbilir ailesine teşekkür ederim kazasız belasız günler dilerim herkesede ÜNAL ÇELİK
gezenbilir ruhunu paylaşan herkez yardımlaşmanın dostlugun ne anlama geldigini bilen dogayı ve yaratanın yarattıgını seven insanlar toplulugudur gün gectikce bunun önem ve degrini daha iyi anlıyoruz herdayim iyi dostluklara ve degerli paylaşımlara vesile olan gezenbilir aylesi iyiki varsın iyiki varsınız her istediginiz gönlünüzce olasun
Bana da kaza sonrası gerek telefonla gerek forumdan pek çok arkadaşımız (bazıları ile tanışmıyoruz bile) geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hepsine tekrar buradan da teşekkür ederim kötü gün dostu oldukları için.. İyi ki gezenbilir var Ve bizler bu ailenin birer ferdiyiz.
Bu arada... Kurşun döktürelim Ünal Olmayacak böyle..
Çok geçmiş olsun Ünal.
Nasıl oldun ?
Esra' dan duyduğum kadarıyla kısacık saçlarınla girmişsin kış mevsimine
Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.
Acil şifalar diliyorum.
aslında bu olaydan söyle bir sonuçta cıkardım yeni başlık açıp insanlar mesleğini nerde olduğunu yazarsa buna göre cok daha faydalı oluruz gibime geliyo herkese