scrambler Kamp II Mesajlar 474 Tepkime Puanı 2 Yer yalova Web www.senoz.net 15 Ara 2011 #33 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu mevlam gani gani rahmet etsin nur içinde yat faruk abi..
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu mevlam gani gani rahmet etsin nur içinde yat faruk abi..
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 15 Ara 2011 #34 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu yaşadığım sürece kalbimdesin hatıralarımdasın sevgili kardeşim....( yattığın yer cennetin olsun..... :'(
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu yaşadığım sürece kalbimdesin hatıralarımdasın sevgili kardeşim....( yattığın yer cennetin olsun..... :'(
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 16 Ara 2011 #35 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu 1 sene geçmiş ,hala kaybettiğimize inanamıyorum. Mekanın Cennet olsun Faruk Abi,Nur içinde yat.
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu 1 sene geçmiş ,hala kaybettiğimize inanamıyorum. Mekanın Cennet olsun Faruk Abi,Nur içinde yat.
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 18 Ara 2011 #36 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Hiç unutmayacağız,Allah rahmet eylesin....
haefez Kamp I Mesajlar 163 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 19 Ara 2011 #37 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YAT FARUK ABİ...
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YAT FARUK ABİ...
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 19 Ara 2011 #38 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 20 Ara 2011 #39 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Arkadaşımızın aracı malum sitede satılık ilanında, Dileğim hakkını verecek bir kişinin sahip olması. Mekanı cennet olsun.
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Arkadaşımızın aracı malum sitede satılık ilanında, Dileğim hakkını verecek bir kişinin sahip olması. Mekanı cennet olsun.
endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 21 Ara 2011 #40 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Saygıyla anıyoruz, mekanı cennet olsun
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,410 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 11 Ocak 2012 #41 Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Faruk abimin vefaat ettiğine hala inanamıyorum. Sanki telefon etsem her zamanki neşeli ses tonuyla "Sedatçım naber?" diyecekmiş gibi geliyor... Mekanı cennet olsun...
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu Faruk abimin vefaat ettiğine hala inanamıyorum. Sanki telefon etsem her zamanki neşeli ses tonuyla "Sedatçım naber?" diyecekmiş gibi geliyor... Mekanı cennet olsun...