KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010)
olcayto abi ellerinize sağlık ;D ;D ;D
sanırım sıra bende ama ilk mert abi ile cem abide yuklesin bendekilerin cogu bortu bocuk dag tas sanatsal ;D ;D ;D
ama son gunku offroad da cektiklerimi aksam yukleecegim hemen ;D
GevherK' Alıntı:
olcayto abi ellerinize sağlık ;D ;D ;D
sanırım sıra bende ama ilk mert abi ile cem abide yuklesin bendekilerin cogu bortu bocuk dag tas sanatsal ;D ;D ;D
ama son gunku offroad da cektiklerimi aksam yukleecegim hemen ;D
kaptanınız konuşuyor.... ;D saat 18.00 itibarı ile istanbula döndüm arkadaşlar....yolda da aldığım bilgiler herkesin sağsalim döndüğü yönünde idi hepiniz adına sevindim.... ASOS gezimizi organize eden Mert kardeşime buradan tşk lerimi iletiyorum sağolsun bizlerle baya uğraştı... hertürlü derdimizi çözmek için gösterdiği gayret takdire şayandı sağolsun varolsun..... her zamanki gibi resimlerde emeği geçen bütün kardeşlerime de tşk ediyorum ki galiba daha yarısı bile yüklenmemiş ama yinede güzel kareler olduğuna eminim ....çekenlerinde ellerine sağlık bir tşk de onlara........ kazasız belasız döndük işin sevindirici yanı da bu ...... geziden aklımda kalan sözler içinde müsade ederseniz yarın devam edeceğim...herkese tekrar hoşgeldiniz diyorum....sevgiler.......