The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,600
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

.

_DSC0151.jpg

_DSC0152.jpg

_DSC0158.jpg

_DSC0159.jpg

_DSC0162.jpg

Etiketler

Mert pokut da nerde kaldınız Ahmet abinin yerindemi

bacarmobil' Alıntı:
Mert pokut da nerde kaldınız Ahmet abinin yerindemi

burak pokutta kalmadık maalesef... kalsaydık zaten ben alkolik olarak geri dönerdim...
aslında ilk bayram planını 1 ay önce yaptığımızda hedef pokutta kalmaktı ama... o ara bir kar söylentisi çıktı.. bizde rotayı ayder yaptık.. malum biz ordayken kar yağsaydı eğer.. arabaları bırakır dönerdik ordan.. karda inilebilecek bir yol değil orası... ;D

bayağı gezmişiz yawwww....
geriye sinop cezaevi ve safranbolu kaldı...
özellikle safranboluda cinci handa han ağası odası... olcaytodan bekliyorum onun fotolarınıda ;)

resimlere bakıyorum ben de 2 ay önce çıktım ama baya değişmiş bitki örtüsü rengarenk olmuş kar var.. vaay be :eek: :eek:
araçlarla çıkarken vede inerken tek hamlede dönebildiniz mi? virajları ;D ;D

bacarmobil' Alıntı:
resimlere bakıyorum ben de 2 ay önce çıktım ama baya değişmiş bitki örtüsü rengarenk olmuş kar var.. vaay be :eek: :eek:
araçlarla çıkarken vede inerken tek hamlede dönebildiniz mi? virajları ;D ;D

valla 10 virajın 2 sini döndük.. 8 ini iki hamlede... ;D ;D
ya bildiğin balata bitirecektik 12 km yolda... cayır cayır.... ;)

Çok güzel gezi olmuş...

paylaşım için teşekkürler arkadaşlar..

bi daha süper olmuş ve ellerinize sağlık ...kim orada olmak istemezki ne mutlu size diyelimmm.

günaydın arkadaşlar.... :smiley: bu ne rezilliktir yaw.... ::smiley: nerede benim hapisanem..nerede benim inci ( cinci ) hanım ...nerede benim sedirim .... ??? vede yemeklerimmmm..... ;D çalışın biraz az kaldı resimlerin bitmesine...... ;)

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.... :smiley: bu ne rezilliktir yaw.... ::smiley: nerede benim hapisanem..nerede benim inci ( cinci ) hanım ...nerede benim sedirim .... ??? vede yemeklerimmmm..... ;D çalışın biraz az kaldı resimlerin bitmesine...... ;)
tamam Kaptan, sikinti yok....akşam bitti bil...az kaldı... ;D ;D ;D

Olcayto kardeşim sende olmasan yanmışız ya.... :( bütün resim yükü üzerinde valla...ama güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık..... ;)

bak yaaa... 200 tane foto yükledim...yine yaranamadım yaaaaa :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR