KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??
RedlinE' Alıntı:
Mert dostum arka cama yanlişlikla birşey yapişmiş herhall
Olcay abi ya sen hiç arkasina denk gelmedinmi bu haylaz kardeşimizin.
Ne sabir varmiş sende helal olsun valla
yok yanlışlık yok... bilerek ve isteyerek kendim kesip yapıştırdım hatta ;D
hatta olcayto görsün diye dönüş yolunda 100 kere önüne geçtim... hatta sisleri yak istersen dedim.. yol aydınlansın diye... ;D
birde reflektif folyodan kestim oniii... ;D ;D
warmaster' Alıntı:
Abicim sorma benim orda ateşi helede mangalı gördüm ben tamamım kahveler de cabası birde ortak bir hastalığımızda var omzunda askı kayışını gördüm tamam dedim ya off yani bende safir T 14 sahibiyim büyük keyif hele yanında dostlarda varki oyy oyyy oyyy . Mert i sanıyorumki yaşıtız ismiyle hitap ediyorum kızmazsa ayrıca çok sempatik ve dost canlısı; Olcay abiyi ve seni çok kısacıkta olsa tanımak yetti ben baştan çıktım gibi
erkut güzel sözlerin için tşkr ederim. aslında o sabah çokta ilgilenemedim senle.. kusura bakma.. bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye... öbür taraftan hatun sıkıştırıyo maket tekne alıcaz diye.. daha geniş zamanlı sohbet etmek isterdim.. ama üzülme.. sinop a kesin geleceğiz.. hamsilos... ayancık.. erfelek.. gezemediğim ve ciddi aklımın kaldığı yerler... bir daha ki sefere kesin sana hbr vereceğiz.. artık bize şehir girişinde bir karşılama hazırlarsın ;D ama sanırım bu program en erken mart sonu nisan gibi olur... ama mutlaka geleceğiz... ;D ;D
evettt...Pokut dönüşü otelimizde biraz çatapat seromonisi ve işaret fişek denetlemesi yaptık.......ertesi gün dönüş yolu Rize, Sümela Manstırı, akşam geceleme Sinop, ertesi sabah sahil kahvaltısı ve cezaevi ziyareti....dilimizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Aldırma Gönül............
devamında Safranbolu , Cinci Handa yöre yemekleri ziyafeti....Han Ağası Odası ziyareti....ve sonrası dönüş çilesi......Kandıra üstünden Ağva ve Şile geçilerek eve varış..........
(bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye ) biliyorum biz konuşurken bir yandan seni dürtüyordu.
'' pıhhhh fısır fısır dıt dıt'' ;
_ Land!
_ Ehm, efendim abi
warmaster' Alıntı:
;D ;D ;D ;D siz ömürsünüz yaa
(bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye ) biliyorum biz konuşurken bir yandan seni dürtüyordu.
'' pıhhhh fısır fısır dıt dıt'' ;
_ Land!
_ Ehm, efendim abi
Bu kadarı aklımda kalmış
zaten Bülent abinin bu davranışı olmasa biz bu seyahati 15 günde bitiremezdik...... ;D...bende ona buna bakarım....Mert'le ikimiz olsaydık 15 günde dönerdik....giderken korkumuzdan yarım kilo leblebiyi zor aldım..... : : :