The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,834
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

tele binen bayan arkadaşa gerçekden tebrikler. Bendede var bazi macaralari helede aşirtmali olanlar varya aman aman derim.
BU arada ekibin yakişiklilari Bulent ve olcay abiye taş gibi hayatlarina devam etmeleri umidiyle daha benle gideceksiniz oralara ona göre ben 10 sene sonra boşa cikacagima gore ona gore rejim falan yapin :smiley:

Toyota hakkinda yorum yapmicam.

Japon yapmiş..

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
eyvallah birader......keşke gelebillseydin, ama üzme kendini....bizimde tadı damağımızda kaldı, tekrarlarız bir daha.....yine birlikte oluruz.....hele bir aracını yenile sen.....bak Navara'yı çekiciyle gönderdik İstanbul'a (iyi ki elden çıkarmışsın.... ;D) disco , kendini zor attı ,yakıt tüketimi 3'e katladı, bağıra bağıra geldi....yarın sanayide....

en mantıklı seçim Toyota, sakın başka macera arama...aklın yolu bir....reklamları doğru yapmışlar...çıkarım senle her yola derken.... :D :D

keşke öle demeseydin

bu hava ulaşım aracı sakat bir keresinde parmaklarımı koparıyordu.alanya tarafınday dı.Selamlar.

ayderde gündoğumu....

_DSC0010.jpg

_DSC0011.jpg

kavruna tırmanış yolu....

_DSC0040.jpg

_DSC0041.jpg

_DSC0042.jpg

CIMG0320.jpg

CIMG0321.jpg

slm lar öncelikle mükemmel bi gezi olmuş devamını tekararlarız ilerde kısmetse ama bakıyorum navara direk eksi puan yazıyo toyota bastırıyo demekki toyota hilux alacaz görüntü bu ;D ;D ....saygılar

NVR01' Alıntı:
Selam lar öncelikle mükemmel bi gezi olmuş devamını tekararlarız ilerde kısmetse ama bakıyorum navara direk eksi puan yazıyo toyota bastırıyo demekki toyota hilux alacaz görüntü bu ;D ;D ....saygılar

keske sende ole demeseydın duran abı ;D

tolgas' Alıntı:
keske sende ole demeseydın duran abı ;D

ama kankacım görünen köy kılavuz istemez sürekli sorun hata hata 180.000 km deki bi japona hiç bişe olamaz kabul etmiyorum ya biz 1996 model toyota hılux kullanıyoruz araba da allah için tık yok arabalar 2007-2008 dökülüyo neden böle yapttılar anlamadım bende cok üzülüyorum ama yapacak bişe yok galiba toyota alacam kısmet ama...bakalım...saygılar

kafanızı çevirdiğiniz her yerden bir su çıkıyor.... ;D

CIMG0334.jpg

CIMG0335.jpg

CIMG0336.jpg

CIMG0337.jpg

CIMG0338.jpg

NVR01' Alıntı:

ama kankacım görünen köy kılavuz istemez sürekli sorun hata hata 180.000 km deki bi japona hiç bişe olamaz kabul etmiyorum ya biz 1996 model toyota hılux kullanıyoruz araba da allah için tık yok arabalar 2007-2008 dökülüyo neden böle yapttılar anlamadım bende cok üzülüyorum ama yapacak bişe yok galiba toyota alacam kısmet ama...bakalım...saygılar

hocam benim discoda 216.000 km de ve diransiyel yada şanzumanında hiç bir sorun yok. bu onun çok çok iyi bir araba olduğunu göstermiyor... ;D yani bir toyotada 180.000 dif kırabilir yada şanzuman dağıtabilir. bu tam olarak şans işi.. bülent abi kadarda açık açık bu sayfalarda pek çok insan arızalarını açık yüreklilikle söyleyemiyor... ogün araçları çok zorladık.. belki o bir viraja çok içerden dönüp zorladığı için diff kırdı.. ben açık girdim diye kurtardım mesela... araçlara oluşan arızalar yüzünden hemen kötü araba etiketi yapıştırmayın derim ben ;)

tırmanışa devam....

CIMG0339.jpg

CIMG0340.jpg

CIMG0342.jpg

CIMG0345.jpg

CIMG0346.jpg

NVR01' Alıntı:

abı sen sıfır araba alıcan 180 bıne gelene kadar satarsın zaten ;D

mertozzy' Alıntı:
hocam benim discoda 216.000 km de ve diransiyel yada şanzumanında hiç bir sorun yok. bu onun çok çok iyi bir araba olduğunu göstermiyor... ;D yani bir toyotada 180.000 dif kırabilir yada şanzuman dağıtabilir. bu tam olarak şans işi.. bülent abi kadarda açık açık bu sayfalarda pek çok insan arızalarını açık yüreklilikle söyleyemiyor... ogün araçları çok zorladık.. belki o bir viraja çok içerden dönüp zorladığı için diff kırdı.. ben açık girdim diye kurtardım mesela... araçlara oluşan arızalar yüzünden hemen kötü araba etiketi yapıştırmayın derim ben ;)

slm mert kardeşim öncelikle valla bende 2008 model navara 4x4 le vardı arıza acmayan yeri kalmadı etrafımda bulent abide var tolgada var onlardada illaki şikayet var ama içimizde en şanslı bulent abi maşallah 180.000 km gördü benim arabam 80.000 km de başladı anamı aglattı triger zinciri koparmı bi japonun koptu,arka diff gidermi gitti,şanzıman bitti ee nasıl kötü araba olmuyo öle araba benim gözümde kötü araba şuan araç alıcam navara diyordum ama inan bülent abinin son olayı galiba içimdeki navara sevgisiini bitirdi 180.000 ford ranger olsun mazda olsun onlar bile arıza yapamaz öle bi lüksü yok derim cünkü japonlar saglam arabalar abi 180.000 km de böle bitecekse işimiz var derim sonucta 180.000 km inanın cok degil japona göre...saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR