<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...</b><br />
<br />
Haldun abi,<br />
Şimdi yazacağım cümlelerim için ne dersiniz,nasıl karşılarsınız bilemem,ancak tahmin edebilirim.<br />
Sizinde belirttiğiniz gibi sanalda olsa aslında reelden çokta fazla farkı yok,ufak nuanslar hariç tabiiki.<br />
Ben her insanın fırsatını bulduğunda kendi tavrını ortaya koyması taraftarıyım(abartmadıkça,kendimden bilirim abartmayı)<br />
Ben gerek reel,gerek sanal ortamlarda neysem o olurum,yapım bu birazda.(sanalda mecburen teklediğim olsada)<br />
Ben bilemem nedendir ama sizi kendime her zaman yakın bulmuşumdur tavır ve tarz olarak(tabiki bu benim görüşüm)<br />
Kıssaca insan olduğu gibi olmalıdır nerede olursa olsun,siz olduğunuz gibisiniz.<br />
Uzun soluklu ve atraksyonlu olmuş geziniz.<br />
Bu zamana kadar neden okumadım da bu güne kısmet oldu oda ayrı bir muamma.<br />
Yazılarını okurken zaman zaman beni güldürdünüz,düşündürdünüz ve kederlendirdiniz,tüm bunlar için ayrıca teşekkür ediyorum.<br />
Sistem bizleri susmaya,(dolu)konuşmamaya,düşünmemeye alıştırmaya çalışıyor.<br />
Bir çoğumuzda zaten yatkınız kabullenmek çok zor olmuyor,ye,iç,yat ve köle gibi çalış...<br />
En içten sevgi ve saygılarımla<br />
Ertan Özer</div>