Tofaş'ın Dakar Doblosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,221

Etiketler
Ynt: Tofaş'ın Dakar Doblosu

çok güzel konuya değinmişsiniz kemal merkit..
bana göre türkiyenin en başarılı sporcularından biri (benim için birincisi)
sebebi çok basit dakar rallisi bizim memlekette pek bilinmeyen biliyorum zannedenin bile aslını bilse vay canına diyeceği çok zor çok problemli bambaşka bir mücadeledir.
orada senelerce çok kısıtlı bütcelerle yarışıp bu sene mesela geçen sene yarışıp güneyde tur yapan birisine sattığı 690 ktm sini geri alıp tekrar yarış bitirmesi gibi inanılmaz şeylerde yapmış bir arkadaşımızdır.
bütün bunların üzerine 7de 6 yani 7 dakardan altısını bitirmiş birisidir dünyanın neresine gitse ayakta karşılanır hatta 7/6 yaptığını söylese arkasından inanılmayıp kontrol edilir doğrumu diye.işte herhangi bir konuda böyleleri varken o işi yapmadan ben de yaptım diye birisinin sahip çıkması beni delirtir

Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim inşallah projeler mutlu sonla biter.

Hep merak etmişimdi ne oldu diye. Niye bitiremedi diye.

Bu arada yarış öncesi ve sonrası röportajlar yapmış olduğum Kemal Merkit'e dediğiniz gibi saygım sonsuz.

sadece teneke kalmış doblodan geriye.ne fiat de tofaş.değişik bir çalışma.

Toyota şasesi, Toyota şanzımanı ve Renault motoru ile Tofaş reklamı. Yöneticilerin biraz kendilerine saygısı varmış projeyi iptal etmişler. Dürüst adamlar

olasiliksiz' Alıntı:
Toyota şasesi, Toyota şanzımanı ve Renault motoru ile Tofaş reklamı. Yöneticilerin biraz kendilerine saygısı varmış projeyi iptal etmişler. Dürüst adamlar
Katılıyorum.

olasiliksiz' Alıntı:

Uluslararası bu tarz yarışlarda siz sadece aracın kupasını görürsünüz.

Bir X 3'ün standart haliyle tek etap bile yürüyebileceğini zannetmiyorum.