Tofaş'ın Dakar Doblosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,208

Etiketler
Ynt: Tofaş'ın Dakar Doblosu

çok güzel konuya değinmişsiniz kemal merkit..
bana göre türkiyenin en başarılı sporcularından biri (benim için birincisi)
sebebi çok basit dakar rallisi bizim memlekette pek bilinmeyen biliyorum zannedenin bile aslını bilse vay canına diyeceği çok zor çok problemli bambaşka bir mücadeledir.
orada senelerce çok kısıtlı bütcelerle yarışıp bu sene mesela geçen sene yarışıp güneyde tur yapan birisine sattığı 690 ktm sini geri alıp tekrar yarış bitirmesi gibi inanılmaz şeylerde yapmış bir arkadaşımızdır.
bütün bunların üzerine 7de 6 yani 7 dakardan altısını bitirmiş birisidir dünyanın neresine gitse ayakta karşılanır hatta 7/6 yaptığını söylese arkasından inanılmayıp kontrol edilir doğrumu diye.işte herhangi bir konuda böyleleri varken o işi yapmadan ben de yaptım diye birisinin sahip çıkması beni delirtir

Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim inşallah projeler mutlu sonla biter. :smiley: :smiley:

motogezgin' Alıntı:
Bmc kamyon çok ama çok trajikomik bir konudur sonu marsilyada hurdacıda bitmiş bir olaydır boş verin.
bunları konuşmanın yeri burası değil diğer üyeler de okudu diye cevap verdim umarım sizi bilgilendirebildim.
saygılar

Hep merak etmişimdi ne oldu diye. Niye bitiremedi diye.

Bu arada yarış öncesi ve sonrası röportajlar yapmış olduğum Kemal Merkit'e dediğiniz gibi saygım sonsuz.

sadece teneke kalmış doblodan geriye.ne fiat de tofaş.değişik bir çalışma.

Toyota şasesi, Toyota şanzımanı ve Renault motoru ile Tofaş reklamı. Yöneticilerin biraz kendilerine saygısı varmış projeyi iptal etmişler. Dürüst adamlar ;)

olasiliksiz' Alıntı:
Toyota şasesi, Toyota şanzımanı ve Renault motoru ile Tofaş reklamı. Yöneticilerin biraz kendilerine saygısı varmış projeyi iptal etmişler. Dürüst adamlar ;)

Uluslararası bu tarz yarışlarda siz sadece aracın kupasını görürsünüz.

Bir X 3'ün standart haliyle tek etap bile yürüyebileceğini zannetmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR