Tomb Raider

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,673
Ynt: Tomb Raider

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D Evet Önder birazdan düşer bugün Naci abide izmite gelecekti birazdan yeni gezi konusu açılır galiba
Naci DOğancı abiyede cok ayıp ettim bana mesaj yollamış izmite gelecem buluşalım diye ama ben mesajı tam 24 saat sonra gördüm şimdiden özürdiliyorum :'(

Valla çok şey kaçırmışsın arabası hazır sanıyorum, özel yapım V8 defender, LRO daki adını biliyorsundur, Tomb Raider dan esinlenerek "Tombili Raider" koydular ;D ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Bende pajeroya ihanet ediyorum diye üzülüyordum, üzülmeyeyim o zaman :smiley:
Demek ki land veya pajero kullanıcılarının, diğer aracı beğenmesi tuhaf bir durum değilmiş. Zaten bunu duyduğum 3. kişisiniz ;)

Kerim ile iki defa geziye katıldık Pajerosunu biliyorsundur, standart haliyle bile taş gibi, Çok fazla hard etaplar değildi ama bence yinede çok başarılı, İç hacmine ayrıca hayran kaldım.

Evet Kerim'in pajerosunu da çok beğeniyorum. Pajeronun iç hacminin ne kadar geniş olduğunun en iyi kanıtı benim kamplı gezilerde sürücü koltuğunda uyumamdır :D :D
Konuyu dağıttım, özür ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla çok şey kaçırmışsın arabası hazır sanıyorum, özel yapım V8 defender, LRO daki adını biliyorsundur, Tomb Raider dan esinlenerek "Tombili Raider" koydular ;D ;D
evet abi biliyorum gerçekten çok şey kacırdık hatta abimede soyledim (tühbe bir v8 kükremesi duyacaktık oda olmadı) dedi
SDC' Alıntı:
Evet Kerim'in pajerosunu da çok beğeniyorum. Pajeronun iç hacminin ne kadar geniş olduğunun en iyi kanıtı benim kamplı gezilerde sürücü koltuğunda uyumamdır :D :D
Konuyu dağıttım, özür ;D
O fotoyu bende biliyorum eftalya (esra) nın çektigi foto :smiley:

SDC' Alıntı:
Konuyu dağıttım, özür ;D

Pajero/Montero'nun bagajı benim Disco Seri 1'in bagajının iki katı... neyseki boydan kurtarıyorum, arka koltuğa yatıp çadır derdinden kurtuluyorum. ;D

Bir gün gelecek,bir gün kalacak ,işte o gün herkes defender'ci olucak :D

!!o8j)eQ!m0~$(KGrHgoH-EQEjlLlbinfBJjR8mtTQw~~_27.jpg

edaghan' Alıntı:
Pajero/Montero'nun bagajı benim Disco Seri 1'in bagajının iki katı... neyseki boydan kurtarıyorum, arka koltuğa yatıp çadır derdinden kurtuluyorum. ;D

İşte tam da bu sebepten kısa şasi pajeromu uzunla takas edeyim, kamplı gezilerde geceleri içinde uyuyayım diye düşünmüştüm ama artık emin değilim, aklım karıştı ???
Önce disco girdi aklıma ama şimdi şööle iki oda bi salon defender mi alsam diye düşünmüyor değilim. Hem o zaman aracın yanında ufak kalma şansım olur belki :D :D :D

yunus bager' Alıntı:
O fotoyu bende biliyorum eftalya (esra) nın çektigi foto :smiley:

Evet o foto... Ercova'da Esra beni yakalamış, Allahtan uyurken fazla dağılmamışım ;D

Td5 110 crew cab orijinal Tomb Raider , Erol beyindi Trabzonda ,Van veya Erzurumdan bir arkadaşa satıldı ... Armaları dahi üzerindeydi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri