Toyatanin Devi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,314

FthBlc

Kamp II
Ceyrek porsiyonluk adamlarin bukadar buyuk arac tasarlamari sasilcak bi durum.adamlarin evleri bu kadar
O sira kesin kafalari guzeldi.

Etiketler

Sase tadalatimiz.prese koysan tadilat yaptigimiz yerden bukulmeyecek dedigim anlar.cncde parca kestir montajla icdis komple kaynat...

Makas baglantilarin kadar sokulup kumlanip daha sonra montajinin yapildigi, kanaat getirmedigim yerlere takvilyelerinin yapilip guclendirildigi epoxyle boyayip astarladigim anlar

Isil isil tertemiz bir sase.
Cicek gibi olup koklayasim geldi dedigim analar.

Defransiyelleri temizledigim an insanlarin beni afrikadaki multecilerle karistiryordu.hani haksizda degillerdi.kapkara

Makaslar yaprak yaprak ayrilip tek tek temizlendi boyandi aralarina getleri kondu.şikir şikir olacagini dusunuyorum

Incik gibi oluyorda paylastigimiz gibi hizli ilerlemiyor.sokuluyorken sase icinde kirilip kalan civatalari cikartmak 3. 5 gunumuzu aldi.
Iki kat epoxy bilmem kac kat astar uygulamasi.silhlara uyguladiklari testi uygulasam yeridir buna yatiricam tuzlu suyun icine...

Fren borulari uygun sekilde dizaynn edilip yerine takildi.

Bilmem kac kez yikandiktan sonra motorun hali.nasil temizlenip hizaya gelcek diye cok bakistik bu motorla

Ha gayret bitince süper olacak gibi.
Kolay gelsin
Guzel olacagina şüphem yok.yaptigim isi ilk once kendimin begenmesi gibi kotu bir huyum var.hal boyle olunca nezamn biter o kismi muallak

Bi cj dagittim bunun yarisi kadar ama 2 sene olcak anca toparlandi.övunmek gibi olmasinda biraz kilimdir. bununlada epeyce bi hasir nesir olucaz oyle gozukuyor.
Parlatmak icin epeyce emek sarfettigim kapagim.daha islemi var tabi ama gerisi aracin uzerindeykenolucak.oksitlerini temizlemek epeyce zor oldu.enson parlatildiktan sonra tekrar oksit katarma olmasin die bi vernikleme cakismasi yapicaz