Toyota 15'' Offset Jant Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,065

Etiketler
Ynt: TOYOTA 15'' OFFSET JANT ARANIYOR

Kolay gelsin , ancak arkadaşların yardımcı olabilmesi için aramanız tam anlaşılmalı . Aradığınız jant 15 inch mi, + 15 ofset mi, - 15 ofset mi. Yani 15 rakamı ofset değerimi, jant ebatı mı. Jant ebatı ise ofset olarak düşündüğünüz değeri yazarsanız aramanızda yardım bulmanızda kolay olur.

Ynt: Toyota 15'' Offset Jant Aranıyor

Bende sizin gibi bu konudan çok çektiğim için elimden geldiği kadar yardım etmek isterim. Benim aramalarım sonucunda el yapımı jattan başka çare bulamamıştım isterseniz sizde bir deneyin. İsterseniz link atabilirim.

arazide guvenilebilecek ve goruntusu guzel ofset jant yapabilen varmi?

Bu benim araçtaki jant. El yapımı, ofsetini istediğiniz değerde yaptırabilirsiniz. Sitede kullanan ve memnun olan ustalarımızdan tavsiyeli.

[attachment=1]

tel (13).jpg

Heralde bir mahsuru yoktur, varsada yönetimdeki arkadaşlar gereğini yapabilir. http://www.bijonjant.com/ buradan iletişim kurabilirsiniz.

Aynı model cantlardan cj ve suzukiler için yaptırılmış fakat üzerinde yürünmemiş 6 inch yarı offset 15 ebat 4 adet satılıktır fiyatıda 550,tl dir.

Kenan beyden alırsanız lütfen kendisini uyarın. Size ne sattığın açıklasın.
Çünkü bana sattığı jantların çercevesi krom, orta göbek demir.
Üzerine beyaz boya atıp gönderdi Ankaraya. Bizde araca takmış bulunduk, şimdi krom kısmın üzerindeki beyaz boyalar döküldü.
Latiklerin sökülüp, jantların kumlanması lazım ki boya tutsun.
Aldığımızda bilseydik bu durumu, baştan kumlatıp boyatırdık.
Türkiyeye dönünce kendisini arayıp şikayetimi bildireceğim. Sadece yeri geldiği için burdan yazdım.

Jantın fotoğrafını ekte gönderiyorum. Boya hariçi memnunum

[attachment=1]

DSC09524.jpg

konu acılmışken bende kenan hocama cok cant yaptırdım fakat sizlere tafsiyem cantı ham alın kendiniz boyatın cantlar cerceve ve kasnak ayrı geliyor kaynaktan sonra üzerine temizlenmeden boya atılıyor o nedenle boyalar cabuk dökülüyor yeni hazırladıgım suzukinin cantlarınıda ham aldım kendim boyatıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR