Toyota 2.4 TDI Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gencerkorkut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,270
Ynt: Toyota 2.4 TDI Motor

merhaba Gencer bey,

Sizin aracın motoru 2L motor 2.4L dizel motor, bu motorun turbo olanı zaten mevcut 2L-T yani 2.4 turbo dizel sizin motor 83hp diğeri ise 100hp yani fark 17 beygir bence izlenilmesi gereken yol aracınıza motor yaparken motoru 2L-T motor ile takas etmek gerek Ankara'da Hakan Ataman danışabilirsiniz.

BU MOTORLARA İNTERCOOLER'SIZ KÜÇÜK BİR TURBOYU PARÇA DEĞİŞTİRMEDEN TAKANLAR DUYMUŞTUM, FAYDASINIDA GÖRMÜŞLERDİ ÖYLE BİŞEY DENEYEBİLİRSİNİZ.

2L 2.4 motorun turbosu, manifoldu ve pompası kit halinde ankarada ali demir de mevcut takmak isteyen oraya başvurabilir.

Abi cehaletimi hoş görün ama televizyonda görüyoruz, adamlar o Hilux'lere 10-15 kişi doldurup dağ tepe geziyolar, siz 5 kişiyi taşırken çekmiyor diyorsunuz...
Yukarıda çok daha teknik ve mantıklı açıklamalar yapılmış, ben de pompa da arıza olabileceğini düşündüm..

benim oyle bi şikayetim olmadı hiç. mart ayında kaçkarlarda denedim karda ve çamurda 2000 rakımda milletin yurumekte zorluk çektiği yerlerde , dik rampalarda banamısın demedi. benim tek şikayetim egzostan çıkan siyah duman görüntü pek hoş olmuyor . onada bi çare bulabilirsem süper olacak. ha bu arada o dik bayırda benim aracın içi ve kasası insan doluydu ve çektiğim 4*4 rangerin içide insan doluydu belirtmemde fayda var diye düşündüm ford çular alınmasın

pompanın gaz ayarını biraz kıstı usta duman sorunu çözüldü ama sanki biraz çekiş zayıfladı galiba. ama olsun yeni sahibi eski çekişini bilmiyordu onun için sorun yok...