Toyota 2.4 TDI Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gencerkorkut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,258
Ynt: Toyota 2.4 TDI Motor

merhaba Gencer bey,

Sizin aracın motoru 2L motor 2.4L dizel motor, bu motorun turbo olanı zaten mevcut 2L-T yani 2.4 turbo dizel sizin motor 83hp diğeri ise 100hp yani fark 17 beygir bence izlenilmesi gereken yol aracınıza motor yaparken motoru 2L-T motor ile takas etmek gerek Ankara'da Hakan Ataman danışabilirsiniz.

BU MOTORLARA İNTERCOOLER'SIZ KÜÇÜK BİR TURBOYU PARÇA DEĞİŞTİRMEDEN TAKANLAR DUYMUŞTUM, FAYDASINIDA GÖRMÜŞLERDİ ÖYLE BİŞEY DENEYEBİLİRSİNİZ.

Abi cehaletimi hoş görün ama televizyonda görüyoruz, adamlar o Hilux'lere 10-15 kişi doldurup dağ tepe geziyolar, siz 5 kişiyi taşırken çekmiyor diyorsunuz...
Yukarıda çok daha teknik ve mantıklı açıklamalar yapılmış, ben de pompa da arıza olabileceğini düşündüm..

benim oyle bi şikayetim olmadı hiç. mart ayında kaçkarlarda denedim karda ve çamurda 2000 rakımda milletin yurumekte zorluk çektiği yerlerde , dik rampalarda banamısın demedi. benim tek şikayetim egzostan çıkan siyah duman görüntü pek hoş olmuyor . onada bi çare bulabilirsem süper olacak. ha bu arada o dik bayırda benim aracın içi ve kasası insan doluydu ve çektiğim 4*4 rangerin içide insan doluydu belirtmemde fayda var diye düşündüm :D ford çular alınmasın :D

pompanın gaz ayarını biraz kıstı usta duman sorunu çözüldü ama sanki biraz çekiş zayıfladı galiba. ama olsun yeni sahibi eski çekişini bilmiyordu onun için sorun yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR