<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 195702" data-quote="mryslz" data-source="post: 1591732"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1591732"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1591732">mryslz' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Park for night kullanıyorum. Bu güzergahtaki tüm noktalara baktım bazılarını kaydettim. Yine de sizin bizzat görüp, kalıp önereceğiniz yerler daha değerli benim için. Sevgiler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Tekrar merhaba; <br />
<br />
Ben mayıs ayında Trakya'dan önce istanbul ve sonrasında Kocaeli seka parka doğru geziye başlıyorum.. 2 aylık konaklaya konaklaya bir gezi planlıyorum. Kütahya ve daha çok Afyon tarafında 15-20 gün gezineceğim..<br />
<br />
Sonrasında ise Isparta'da gül festivalinde takılıp gülleri hasat edeceğim.. Isparta Keçiborlu- Kuyucak ve Ardıçlı gül toplama etkinliğine katılacağım.. Eğirdir gölüne uğramazsam olmaz, tabii ki de buraya da zaman ayırdım 1 hafta buradayım.. <br />
<br />
Burdur gölü ve Salda gölü, Denizli, Pamukkale, Karahayıt uğrayacağım yerler arasında.. Buradan Alaşehir, Akhisar Gölet park, Balıkesir, Bandırma ve Lapseki'den Gelibolu'ya ve tekrar Trakya'ya dönmeyi planlıyorum..</div>