Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bykmyc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,098

bykmyc

Ana Kamp
Yer
Reyhanlı
Sevgili Gezenbilirciler,
Genelde farklı markalar arası karşılaştırmaları okudum bu sayfalarda ve alacağım arazi aracı fikri sanki Toyota'ya kilitlenince aynı marka farklı modeller arası karşılaştırma ihtiyacı doğdu. O zaman da araştırdıkça biraz uzun yol, biraz arazi, biraz aile ile birlikte kullanım yani tek araç vs gibi birçok alt başlık sonucu bu iki araç daha makbul göründü. Kullanıcıların hatta varsa her ikisini de kullanmışların fikirlerini almak isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Erd.

Etiketler
Ynt: Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80

Evet, virüs olayını ancak bu kadar net görebilirdik arkadaşlar....
Benim kardeşim, bahçesiyle, ağaçlarıyla ilgilenen ve fotoğrafçılık
hobisini devam ettirirken, arkadaşa bir Toyota virusü bulaştı... ;D

Şimdi çıkış yolu arıyor ama nafile....Benimle dalga geçerken (1 sene
boyunca araba aradığım için) şimdi ben ona bir yerlerimle gülüyorum,
allahın tokadı yok ki!!! ;)

Selamlar...

Ne güzel, :smiley:
Demek kanda genetik bir durum var.
Sadece kardeşinizdeki virüs kendini biraz geç göstermiş. :D

bykmyc' Alıntı:
Sevgili Gezenbilirciler,
Genelde farklı markalar arası karşılaştırmaları okudum bu sayfalarda ve alacağım arazi aracı fikri sanki Toyota'ya kilitlenince aynı marka farklı modeller arası karşılaştırma ihtiyacı doğdu. O zaman da araştırdıkça biraz uzun yol, biraz arazi, biraz aile ile birlikte kullanım yani tek araç vs gibi birçok alt başlık sonucu bu iki araç daha makbul göründü. Kullanıcıların hatta varsa her ikisini de kullanmışların fikirlerini almak isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Erd.

4Runner 2,4 den bahsediyorsak eğer vx80 ile kulvarlar farklı diyebilirim.eğer 3000 4runnerdan bahsediyorsak vergisi ve yakıtı cazip,aslında vx80 dediğim gibi üst kulvarda bir arac kıyas manasız olabilir.
4runner 2,4 beni uzun yolda üzerdi, onun dışında kaya gibi araçtır.çok sevdiğim zevkle uğraştığım bir aractır,vx80 e göre içi daha dar ve basıktır,tüm toyotalarda olduğu gibi pek parça bozmaz..araziside çok güzel ama motor kasaya biraz ufak .(şahsi fikrim)
vx 80 e kısaca ASLAN diyebilirim..

lc'cu herkese merhabalar ben lr defender alma araştırmaları yaparken lc'a merak saran biriyim. Ben lc vx80 lerin yıllara göre farklarını artı ve eksilerini merak ediyorum kararım vx80 yönünde ama hangisi olmalı paylaşımlarınızı bekliyorum.

Selamlar
1985 Mitsubishi Pajero dan sonra 2004 Volvo V40 sahibi oldum ve en yakın zamanda yeniden 4x4 almam gerektiğini anladım, önce Nissan Patrol düşündüm, tek araba kullanacağımdan bütceme göre AT ve kilimalısını bulamadım. Nissan Partfinder ile LC VX80 arasında kaldım. Nissan Partfinder'in donanımı yeterli olmasına rağmen ve 18000 TL ye bulmama rağmen , trafikte yanımdan gececek olan LC VX80 de gözümün ve aklımın kalacağının farkına vardım. Sahibinden.com da takip ettiğim VX 80 sayfası sayesinde 26280 TL ye bana malolan 1998 LC VX80 AT yi aldım. Sahibi olduğum diğer araçlar arasında kesinlikle dağlar kadar fark var. LC nin motor çalışma sesi bile haz veriyor bana. Kesinlikle LC VX80[attachment=1]

Kenan Bey,
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın... Darısı bizim de başımıza olur inşallah.
Ben de birçok siteden satılık araç aradım ama bu işte en çok potansiyeli olan site sahibinden.com gibi duruyor. Onun için şimdilik çok sık olmasa da gün aşırı bir ziyaret edip LC'lere ve 4runner'lara bakıp çıkıyorum. Bir iki adet beğendiğim var ama fiyatları çok yüksek. Beklemede ve öğrenmedeyiz. Deneyimlerinize ihtiyacımız var. Bakalım hayırlısı,
Erd.

Arkadaşlar Selamlar,
İsmim Nurullah
Yakın zamanda sattığım CLK 200 aracımdan sonra yeni araç bakıyorum.
Sahibi bulunduğum 1966 Gaz69 un verdiği keyfle kendime 4x4 almam gerektiğine karar verdim.
İlanlara bakıp doğru karar veremiyorum. Ortalama 15-20 bin tl civarında bir bütçe ile
Toyota 4 Runner araçlarını çok beğendim.
Ayrıca Suziki Vitaralara da bakmıyor değilim.
Bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese Selamlar

bence 4runner,hem daha luks hem daha güzel görünümlü,hemde yakıtta vergide daha tasarruflu,yani herşeyiyle ideal bir araç,hiç tecrübem yok ama bende bir 4runner alıcam en kısa zamanda takipteyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler